Loting halve finales KNZB-Beker en ManMeer!-Cup

KNZB-Beker
| Beeldboot/ Gertjan Kooij.
30 januari 2020
Loting halve finales KNZB-Beker en ManMeer!-Cup

Op het bondsbureau in Nieuwegein heeft donderdagochtend de loting voor de halve finales van de KNZB-Beker en de ManMeer!-Cup voor heren plaatsgevonden. De wedstrijden voor de KNZB-Beker worden op 14 en 15 maart gespeeld, de MMC gaat op basis van één wedstrijd, op 14 maart.

KNZB-Beker
De loting koppelde titelverdediger AZC en Schuurman BZC aan elkaar, eersteklasser Schoonderbeek Bouw ZPC Amersfoort mag het op gaan namen tegen regerend landskampioen UZSC. 

ManMeer!-Cup
In het toernooi voor eerste teams staan ZV Haerlem en Aqua Novio tegenover elkaar, de andere halve finale gaat tussen Waterpolo Den Haag (SG) en MNC Dordrecht.

Voor 'tweede' teams wacht titelverdediger UZSC H2 de strijd tegen Het Ravijn H2 en treft Aqua Novio H2 de verliezend finalist van vorig seizoen Polar Bears H3.

Loting%20SF%20heren%20MMC-page-001%20(1).jpg

Beeld:
| Beeldboot/ Gertjan Kooij.

Lees ook

19 maart 2023
Na de dames wonnen ook de heren van De Zaan ten koste van Polar Bears de KNZB beker. In een finale om je vingers bij af…
1,356
19 maart 2023
De dames van ZV De Zaan maakten hun favorietenrol waar tijdens de KNZB Bekerfinale. Alleen in de eerste periode was het…
1,270