Loting halve finales KNZB-Beker en ManMeer!-Cup

KNZB-Beker
| Beeldboot/ Gertjan Kooij.
30 januari 2020
Loting halve finales KNZB-Beker en ManMeer!-Cup

Op het bondsbureau in Nieuwegein heeft donderdagochtend de loting voor de halve finales van de KNZB-Beker en de ManMeer!-Cup voor heren plaatsgevonden. De wedstrijden voor de KNZB-Beker worden op 14 en 15 maart gespeeld, de MMC gaat op basis van één wedstrijd, op 14 maart.

KNZB-Beker
De loting koppelde titelverdediger AZC en Schuurman BZC aan elkaar, eersteklasser Schoonderbeek Bouw ZPC Amersfoort mag het op gaan namen tegen regerend landskampioen UZSC. 

ManMeer!-Cup
In het toernooi voor eerste teams staan ZV Haerlem en Aqua Novio tegenover elkaar, de andere halve finale gaat tussen Waterpolo Den Haag (SG) en MNC Dordrecht.

Voor 'tweede' teams wacht titelverdediger UZSC H2 de strijd tegen Het Ravijn H2 en treft Aqua Novio H2 de verliezend finalist van vorig seizoen Polar Bears H3.

Loting%20SF%20heren%20MMC-page-001%20(1).jpg

Beeld:
| Beeldboot/ Gertjan Kooij.

Reacties

Lees ook

19 februari 2020
Voor de halve finales van de KNZB-Beker voor dames zijn de volgende affiches uit de koker gerold: finalist van vorig sei…
16 februari 2020
Widex GZC Donk en ZV De Zaan zijn doorgedrongen tot de halve finales van de KNZB-Beker dames. GZC Donk won in eigen bad…