Drukbezochte informatiebijeenkomst voor nieuw seizoen KNZB Waterpoloacademie

KNZB
15 februari 2020
Drukbezochte informatiebijeenkomst voor nieuw seizoen KNZB Waterpoloacademie

In Eindhoven was vanochtend een informatiebijeenkomst voor een nieuw seizoen van de KNZB Waterpoloacademie (WPA). Dertig jongens en meisjes van de jaargangen 2003 en 2004 en ouders waren aanwezig.

De start van de ochtend was op de campus, waar de sporters van de WPA doordeweeks wonen. André Cats, technisch directeur van de KNZB, verzorgde de aftrap. Daarna volgde informatie van Arjan Vos, hoofdtrainer van de WPA, en Yvonne van Weert van het CTO in Eindhoven.

Het tweede deel van de ochtend was er een programma in het zwembad: een rondleiding onder leiding van WPA-zwemtrainer Geert Janssen en verdere informatie over school door de specialisten van het CTO.

De WPA in Eindhoven is vanaf september 2020 ook opengesteld voor meisjes. Het WPA-programma begon in 2018 met jongens. Eerst onder leiding van de huidige mannenbondscoach Harry van der Meer en sinds september 2019 leidt Arjan Vos de WPA, waar de opleiding tot topwaterpoloër en studie hand in hand gaan.

Beeld:

Reacties

Lees ook

26 maart 2020
De zwembaden zijn dicht, de trainingen liggen stil, er zijn geen wedstrijden meer. Hoe blijven de waterpoloërs de komend…
23 maart 2020
Naar aanleiding van de maatregelen die het RIVM en het kabinet als gevolg van de coronacrisis hebben moeten nemen, heeft…