KNZB Waterpolo trainer/coach 3-opleiding start 28 januari in Nijverdal

KNZB
KNZB Waterpolo trainer/coach 3-opleiding start 28 januari in Nijverdal

Oud-bondscoach Paul Metz heeft in samenwerking met TOC Noord meer dan 200 waterpolo trainers opgeleid naar het diploma Trainer 2. En in januari 2024 start het lang verwachte vervolg in Nijverdal:  de KNZB Waterpolo trainer/coach 3-opleiding. In september 2024 volgt Noordwijk en in januari 2025 Culemborg.

Er is gekozen voor een efficiënte hybride structuur: 3 fysieke opleidingsdagen, 2 digitale opleidingsmomenten en een aantal online modules. De opleidingsdagen van de eerste opleiding zijn 28 januari (digitaal), 11 februari (fysiek), 26 mei (fysiek), 22 september (digitaal) en 17 november (fysiek).

Ontwikkeling
De opleiding is bedoeld voor waterpolo trainers die al in het bezit zijn van het diploma Trainer 2. Het niveau van Trainer/Coach 3 gaat dieper in op de tactische en wedstrijdsituatieve aspecten van het waterpolo, evenals op de ontwikkeling van spelers op individueel niveau. Tijdens de fysieke opleidingsdagen worden praktische vaardigheden geoefend en is er ruimte voor interactie en discussie. De digitale opleidingsmomenten en online modules bieden deelnemers de mogelijkheid om op eigen tempo en op afstand bepaalde onderwerpen te bestuderen.

Paul Metz en Sven Spijkerman (TOC noord) trekken samen op in dit opleidingstraject en streven ernaar om deelnemers een hoogwaardige opleiding aan te bieden, zodat zij hun vaardigheden als waterpolo trainer/coach verder kunnen ontwikkelen. De hybride structuur is ontworpen om flexibiliteit te bieden aan deelnemers, zodat zij de opleiding kunnen volgen op een manier die het beste bij hun schema past.

Meer informatie
Voor meer informatie en inschrijvingen kunnen geïnteresseerden contact opnemen met TOC Noord. Website: www.tocnoord.nl of mailen naar info@tocnoord.nl Het is een uitgelezen kans voor waterpolo trainers om hun expertise naar een hoger niveau te tillen en bij te dragen aan de groei van het waterpolo in Nederland.

Lees ook

Vanaf januari 2025 zal Zwemcentrum Rotterdam de nieuwe thuisbasis zijn voor het TeamNL Waterpolovrouwen en Waterpolomann…
Toen de Nederlandse waterpolovrouwen in 1991 in Perth wereldkampioen werden, stond Peter van den Biggelaar als bondscoac…
4,358