Nico Borst zwaait na 25 jaar af als competitieleider waterpolo

KNZB
18 april 2018
Nico Borst zwaait na 25 jaar af als competitieleider waterpolo

Nico Borst draagt per 1 mei zijn taken als landelijk competitieleider waterpolo over aan Ilse Sindorf. Na 25 jaar de bondscompetities te hebben aangestuurd, neemt Borst vanwege het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd op 25 mei afscheid van de KNZB.

Als landelijk competitieleider is Borst voor velen het waterpoloboegbeeld van het bondsbureau in Nieuwegein. Alle vragen rondom de bondscompetities werden door Nico beantwoord, ook tijdens de weekeinden. “Vele wedstrijden en gebeurtenissen zijn me bijgebleven, maar voor mij persoonlijk waren de bekerfinales het jaarlijkse hoogtepunt.’’ Zijn nieuw verworven vrije tijd zal Nico onder meer gaan spenderen als trotse ‘oppas-opa’.

Ilse Sindorf neemt vanaf 1 mei de taken op het gebied van de competitieleiding over van Borst. Ilse is oud-international, reeds vele jaren in verschillende rollen verbonden aan de nationale selecties en werkt al geruime tijd op het bondsbureau. Zij zal de rol van landelijk competitieleider combineren met haar werkzaamheden als talentcoach bij de KNZB.

 

Bron: KNZB.nl

Beeld:

Lees ook

10 november 2023
Waterpolo was zijn leven Het waterpolo is een icoon verloren. Fred van Dorp is 9 november op 85-jarige leeftijd overled…
4,671
31 augustus 2023
Ooit bang voor water, maar als waterpolokeeper een wereldster Wouly de Bie was ooit bang voor water, maar schitterde al…
2,366