Nieuwe versoepelingen: competities en publiek toegestaan

KNZB
25 januari 2022
Nieuwe versoepelingen: competities en publiek toegestaan

Vanaf woensdag 26 januari gaan er nieuwe versoepelingen in. Competities kunnen worden hervat en daarbij is ook publiek weer welkom tot 22:00 uur. Hierbij is een coronatoegangsbewijs verplicht. Alleen de officials die voor een wedstrijd in de accommodatie zijn ingedeeld, zijn functioneel aanwezig en hoeven geen coronatoegangsbewijs te tonen, tenzij zij geen taak meer vervullen en het zwembad niet verlaten. Een opsomming van alle versoepelingen vind je op de website van de KNZB.

Eerder mochten wedstrijden en trainingen al plaatsvinden binnen de eigen club, maar vanaf komende zaterdag kunnen de competities weer écht van start. Daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee; deze versoepeling geeft waterpolo-ers een doel om naar toe te werken én maakt het verenigingsleven compleet.

Vanaf komend weekend zullen de competities weer hervat worden. Alle wedstrijden staan in Sportlink en zijn te vinden in de KNZB Waterpolo App. Meer informatie over het KNZB-wedstrijdprotocol en de lokale protocollen vind je op deze pagina van de KNZB.

Bij calamiteiten (afgelasting, etc.) bij een regiowedstrijd wordt contact opgenomen met de regiocompetitieleiding, voor een bondswedstrijd met de landelijke competitieleider.

Beeld:
KNZB
1,560

Lees ook

07 november 2022
Vorig seizoen speelden de landelijke B- en C-jeugdploegen voor het eerst Final Six wedstrijden. In juni 2022 zijn de fin…
1,098
28 juni 2022
Het waterpoloteam van Jong Oekraïne traint de komende twee weken in Nederland. In aanloop naar het Europees jeugdkampioe…