Nieuwe versoepelingen: competities en publiek toegestaan

KNZB
Nieuwe versoepelingen: competities en publiek toegestaan

Vanaf woensdag 26 januari gaan er nieuwe versoepelingen in. Competities kunnen worden hervat en daarbij is ook publiek weer welkom tot 22:00 uur. Hierbij is een coronatoegangsbewijs verplicht. Alleen de officials die voor een wedstrijd in de accommodatie zijn ingedeeld, zijn functioneel aanwezig en hoeven geen coronatoegangsbewijs te tonen, tenzij zij geen taak meer vervullen en het zwembad niet verlaten. Een opsomming van alle versoepelingen vind je op de website van de KNZB.

Eerder mochten wedstrijden en trainingen al plaatsvinden binnen de eigen club, maar vanaf komende zaterdag kunnen de competities weer écht van start. Daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee; deze versoepeling geeft waterpolo-ers een doel om naar toe te werken én maakt het verenigingsleven compleet.

Vanaf komend weekend zullen de competities weer hervat worden. Alle wedstrijden staan in Sportlink en zijn te vinden in de KNZB Waterpolo App. Meer informatie over het KNZB-wedstrijdprotocol en de lokale protocollen vind je op deze pagina van de KNZB.

Bij calamiteiten (afgelasting, etc.) bij een regiowedstrijd wordt contact opgenomen met de regiocompetitieleiding, voor een bondswedstrijd met de landelijke competitieleider.

Beeld:
KNZB
1,578

Lees ook

Het Regionaal Trainingscentrum (RTC) Midden-Nederland neemt aankomende 22 t/m 26 maart 2024 deel aan het HaBaWaBa festiv…
1,054
Oud-bondscoach Paul Metz heeft in samenwerking met TOC Noord meer dan 200 waterpolo trainers opgeleid naar het diploma T…