Nieuwe versoepelingen: competities en publiek toegestaan

KNZB
25 januari 2022
Nieuwe versoepelingen: competities en publiek toegestaan

Vanaf woensdag 26 januari gaan er nieuwe versoepelingen in. Competities kunnen worden hervat en daarbij is ook publiek weer welkom tot 22:00 uur. Hierbij is een coronatoegangsbewijs verplicht. Alleen de officials die voor een wedstrijd in de accommodatie zijn ingedeeld, zijn functioneel aanwezig en hoeven geen coronatoegangsbewijs te tonen, tenzij zij geen taak meer vervullen en het zwembad niet verlaten. Een opsomming van alle versoepelingen vind je op de website van de KNZB.

Eerder mochten wedstrijden en trainingen al plaatsvinden binnen de eigen club, maar vanaf komende zaterdag kunnen de competities weer écht van start. Daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee; deze versoepeling geeft waterpolo-ers een doel om naar toe te werken én maakt het verenigingsleven compleet.

Vanaf komend weekend zullen de competities weer hervat worden. Alle wedstrijden staan in Sportlink en zijn te vinden in de KNZB Waterpolo App. Meer informatie over het KNZB-wedstrijdprotocol en de lokale protocollen vind je op deze pagina van de KNZB.

Bij calamiteiten (afgelasting, etc.) bij een regiowedstrijd wordt contact opgenomen met de regiocompetitieleiding, voor een bondswedstrijd met de landelijke competitieleider.

Beeld:
KNZB
1,574

Lees ook

31 augustus 2023
Ooit bang voor water, maar als waterpolokeeper een wereldster Wouly de Bie was ooit bang voor water, maar schitterde al…
2,211
25 augustus 2023
In seizoen 2023-2024 start er weer een KNZB+ programma voor spelers en speelsters met (inter)nationale potentie, am…
3,092