YouTube-kanaal geeft uitleg over spelregels waterpolo

KNZB
27 januari 2020
YouTube-kanaal geeft uitleg over spelregels waterpolo

Heb jij dat ook wel eens, dat je geen flauw idee hebt waar de scheidsrechter voor fluit? Of dat je meer wil weten over de wijze waarop je de spelregels kan toepassen om je wedstrijden te winnen? Op het YouTube-kanaal ‘Waterpolo Spelregels’ kan je in verschillende filmpjes de juiste uitleg zien. Dus abonneer je direct!

Ruim een jaar geleden is het kanaal gelanceerd, om scheidsrechters makkelijk toegang te geven tot voorbeelden die de nieuwe regels duidelijk maken. Ben je nog geen abonnee en wil je geen toekomstige updates missen, abonneer je dan en stel meldingen (via het belletje) in. YouTube geeft je dan pushberichten wanneer er nieuwe video’s geüpload worden. 

Regelmatig plaatst de Landelijke Scheidsrechters Commissie nieuwe voorbeelden en filmpjes die een goede en juiste uitleg geven over spelregelsituaties. Per video wordt altijd tekst en uitleg gegeven. Binnen YouTube is dit niet altijd direct duidelijk. Onder de video kan je middels de tekst 'Meer weergeven' de tekst uitklappen. Deze tekst beschrijft wat deze video duidelijk moet maken. 

Heb je na het zien van de video’s nog specifieke spelregelvragen, dan kan je ook kijken op de KNZB-site in de officiele spelregels: WP spelregels 2019-2021 1.3 (vanaf 1-6-2019) of bij de vragen en antwoorden. Staat jouw vraag er niet bij en kom je niet uit de officiële teksten, stel dan je vraag aan wpspelregels@knzb.nl.  
 

Beeld:
1,917

Lees ook

05 mei 2023
Op 24 en 25 juni organiseert de KNZB in Zwolle het KNZB Regio+ toernooi. Spelers en speelsters uit de jaargangen 2009, 2…
1,248
21 maart 2023
De tuchtcommissie van de KNZB is belast met de tuchtrechtspraak in eerste aanleg binnen de KNZB. Het overgrote deel van…