Uitnodiging ManMeer!-Café. Thema: terugblik EK

ManMeer!-Café
Waterpolo.nl ManMeer!-Café
07 september 2018
Uitnodiging ManMeer!-Café. Thema: terugblik EK

Op donderdag 27 september is het tweede ManMeer!-Café. In een informele setting blikken we samen met damesbondscoach Arno Havenga en aanvoerder van de mannen Ruud van der Horst terug op het succesvolle EK. Tevens is dan de lancering van de nieuwe ManMeer! Ook is er een interactief gedeelte met een miniversie van de Waterpolo.nl Pubquiz. Deze editie van ManMeer!-Café zal gehouden worden in het clubhuis van UZSC in Utrecht. U bent daarbij van harte welkom! Deelname is gratis.

Programma
19.00 u inloop
19.30 u terugblik EK met Arno Havenga & Ruud v/d Horst
21.00 u Waterpolo.nl mini-pubquiz + lancering nieuwe ManMeer!
21.30 u napraten met borrel en bitterbal
22.30 u einde

Wij zouden het leuk vinden als u hierbij aanwezig bent.

MMC.jpg

Neem gerust één of twee bestuursleden, coaches of waterpololiefhebbers mee. Wel graag aanmelden, zodat wij een indruk hebben van wie we allemaal kunnen verwachten. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar ton@waterpolo.nl o.v.v. ManMeer!-Café Utrecht. Doe dat graag voor vrijdag 21  dinsdag 25 september. De toegang is gratis. Wees er snel bij. Er is ruimte voor een beperkt aantal deelnemers.We zien u graag in ons ManMeer!-Café. Tot dan!


Uitnodiging .pdf

Beeld:
LEES MEER OVER

Reacties

Lees ook

10 april 2019
We hebben helaas moeten besluiten te stoppen met ManMeer!-Coach. Ook onze tweede poging om de trainers en coaches i…
07 december 2018
Het ManMeer!-Café van donderdag 13 december in Zwolle gaat helaas niet door. Er is te weinig animo. Deelnemers die zich…