ManMeer!-Coach; een update

ManMeer!-Coach
12 juni 2018
ManMeer!-Coach; een update

Ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan van ons ManMeer!-Magazine hebben we dit jaar ManMeer!-Coach opgestart. De ‘vereniging’ voor en door waterpolocoaches, met als belangrijkste doel het delen van kennis en ervaring en het verbinden van waterpolotrainers en -coaches.

De eerste bijeenkomsten in combinatie met bezoeken aan interlands en bekerfinales zijn achter de rug. De leergang Waterpolocoach is gestart en de eerste groep cursisten volgt wekelijks praktijk- en theorielessen om zich verder te ontwikkelen in het coachvak. We zijn samenwerkingen aangegaan met o.a. de KNZB en Power Swim waarbij leden van ManMeer!-Coach interessante kortingen krijgen op clinics, wedstrijden en andere evenementen. En misschien nog wel belangrijker, er zijn extra mogelijkheden gecreëerd om samen met elkaar ervaring en kennis te delen. Het netwerk groeit en daar zijn we heel blij mee!
 

Eigen stijl

Hans Nieuwenburg, eigenaar van Waterpolo.nl, oud-international en lid van het begeleidingsteam van de Nederlandse waterpolomannen, legt uit: “We kijken vaak naar de toplanden als het gaat om specialistische kennis over waterpolo. Maar ik ben ervan overtuigd dat we ook in Nederland heel veel kennis en ervaring in huis hebben. Bij alle verenigingen in het hele land. We zouden die echter veel meer moeten delen om elkaar beter te maken. Zo krijgen we overal in het land betere waterpolotrainers die onze jeugd beter gaan opleiden. De jeugd zal met plezier sporten en blijven daardoor langer lid van de vereniging. Daar is heel ons waterpolo bij gebaat. Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden, maar we vinden vooral dat iedere waterpolotrainer/–coach zijn eigen weg moet vinden. Daar past in onze ogen een platform bij om kennis, ervaring en oefenstof met elkaar uit te wisselen. Heel erg op de praktijk gericht en toegankelijk voor iedere trainer/coach op ieder niveau, van beginners tot toppers met jarenlang ervaring. Met ManMeer!-Coach willen wij die kennisdeling zowel faciliteren als aanjagen.”
 

Bijenkomsten

De bijeenkomsten van ManMeer!-Coach zullen waar mogelijk worden gekoppeld aan een bezoek (inclusief entreebewijs) aan aansprekende waterpolo-evenementen en/of interlands van de nationale teams. Daarnaast krijg je gratis toegang tot de vier ManMeer!-Cafés die wij elk kwartaal organiseren rondom de presentatie van ons ManMeer!-Magazine.MMC%20bijeenkomsten%202018.pngLid worden

Het lidmaatschap staat open voor iedereen. Je hoeft geen trainersdiploma te hebben. Alleen bereid zijn kennis en ervaring te delen én te ontvangen! En hoe meer leden we hebben, hoe beter we je ook kunnen koppelen aan andere trainers van hetzelfde niveau (of net iets beter) en – indien mogelijk - dezelfde regio.

De kosten voor een lidmaatschap bedragen € 150,- per jaar. 
Daar staat o.a. tegenover:

  • Gratis toegang/ korting bij verschillende (internationale) topwedstrijden
  • Gratis toegang/ korting bij verschillende evenementen in Nederland
  • 50% korting op clinics van Power Swim
  • Gratis toegang bij de ManMeer!-Cafés
  • Uitgebreid netwerk van coaches
  • Wij verenigen coaches zodat zij van elkaars kennis en ervaringen gebruik kunnen maken

Deelnemers aan de Leergang Waterpolocoach 1 of 3 zijn in 2018 GRATIS lid van ManMeer!-Coach.
 

Aanmelden?

Stuur een mail naar info@waterpolo.nl met je naam, adres, mail-adres, mobiele nummer en – in het kort – je ervaring als waterpolocoach. Mocht je vereniging jouw lidmaatschap van ManMeer!-Coach willen betalen, stuur dan ook gelijk de factuurgegevens + contactpersoon (en mail-adres) van je vereniging mee.

Beeld:
LEES MEER OVER

Reacties

Lees ook

10 april 2019
We hebben helaas moeten besluiten te stoppen met ManMeer!-Coach. Ook onze tweede poging om de trainers en coaches i…
02 juli 2018
In Zwemcentrum Rotterdam was zondag de eerste Coach College Tour. Een bijeenkomst met ruim 50 coaches uit de Nederlandse…