Samenwerking Waterpolo.nl en Power Swim

Samenwerking Waterpolo.nl en Power Swim
Samenwerking Waterpolo.nl en Power Swim

Waterpolo.nl wordt de mediapartner van Power Swim. De organisatie van Zoran Stanisic organiseert een aantal keer per jaar inspirerende clinics in Nederland met wereldtoppers uit het internationale waterpolo. Ook organiseert Power Swim trainingsstages in binnen- en buitenland. Waterpolo.nl zal de clinics van Power Swim actief promoten op haar website en social media.

Leden van de coachvereninging ManMeer!-Coach krijgen 50% korting op de clinics van Power Swim.

“We zijn blij met deze samenwerking”, vertelt Ton Kloosterman van Waterpolo.nl. “Onze organisaties delen dezelfde passie voor waterpolo. Met onze coachvereniging ManMeer!-Coach zoeken we naar manieren om trainers en coaches te verenigen. We merken namelijk dat coaches behoefte hebben om kennis en ervaring te ontvangen. Uit cijfers van NOC*NSF blijkt dat 90% van de trainers niet is opgeleid. 60% ervaart onvoldoende begeleiding. Goed functionerende trainers zorgen dat sporters langer aan de club verbonden blijven. Toch worden ze nog weinig begeleid binnen hun vereniging. Met ManMeer!-Coach bieden we deze mogelijkheid. De clinics van Power Swim zijn een uitstekende manier om hieraan bij te dragen.”

Stanisic van Power Swim: ”Ik ben blij dat wij coaches in Nederland kunnen ondersteunen en dat we op deze manier een steentje bijdragen om het waterpoloniveau in Nederland te verbeteren. De doelgroep voor onze clinics is niet alleen de top-waterpolo coaches uit de Eredivisie, maar ook coaches/trainers uit de overige bonds- en regioklassen. Die zijn zeer belangrijk en ook zij hebben veel kennis, ervaring en enthousiasme. Naast een kwaliteitsimpuls, werken wij aan inspiratie van alle deelnemers”, aldus Stanisic.

Lid worden van ManMeer!-Coach of meer info? Stuur een mail naar info@waterpolo.nl.

Beeld:
Samenwerking Waterpolo.nl en Power Swim