ManMeer!-Cup Dames prooi voor GZC Donk 2

ManMeer!-Cup

De ManMeer!-Cup Dames is een prooi geworden voor de reserves van Widex GZC Donk. In Heerenveen werd het 8-9. Periodestanden 3-2, 1-3, 0-3, 4-1.

Tegenstander UZSC domineerde de beginfase. De equipe uit Gouda begon wat stroef aan het duel en kwam na acht minuten op een 3-2 achterstand. Na een ijzersterk Gouds tweede en derde kwart (4-8 tussenstand) leek het duel vroegtijdig beslist. De ploeg uit Utrecht stroopte echter nog eenmaal de mouwen op en kwam met nog ruim vier minuten te spelen terug tot 7-8. Een spannend slot was het gevolg. Een prima assist van GZC Donk keepster Michelle Boone op haar snel breakende teamgenoot en topscorer Lindsay Bouma bracht de 7-9 en de beslissing. De 27 seconden die nog over waren na het laatste UZ-doelpunt (8-9) was onvoldoende om nog iets uit te richten.