Stop de persen - we hebben een nieuwe website!

ManMeer!-Magazine
Nieuwe website Waterpolo.ml
18 september 2018
Stop de persen - we hebben een nieuwe website!

Ook online timmert Waterpolo.nl aan de weg. We hebben in ons jubileumjaar onze website in een nieuw jasje gestoken. De site is vandaag, woensdag 19 september, gelanceerd. Met een frisse uitstraling en meer ruimte voor fotografie sluit de ‘look and feel’ nu nog beter aan op het ManMeer!-Magazine. Bovendien is de website overzichtelijker en vriendelijker in gebruik. Je kunt nu snel vinden wat je zoekt.

Zo is het nog aangenamer om het dagelijkse waterpolonieuws te volgen. En dat nieuws volgen kan natuurlijk ook via onze Facebook- Twitter- Instagram- en YouTubepagina. Een mooie gelegenheid om onze site in je favorieten te zetten en onze social media pagina's ook te volgen/ liken. De Waterpolo.nl app wordt helaas niet bijgewerkt. Wel is de site prima te gebruiken op mobile apparaten.

Neem een kijkje en laat ons weten wat je er van vindt!

Nog niet zo bekend met Waterpolo.nl? Wij zijn een, door passie voor de sport gedreven, organisatie om het waterpolo in Nederland te promoten en te ondersteunen.

Via deze vernieuwde website en onze social media pagina’s publiceren wij dagelijks nieuws, verslagen, karakteristieken, columns en nog veel meer voor en door het Nederlandse waterpolo.

Ons magazine ManMeer! bestaat dit jaar twintig jaar. Het lijfblad voor polodieren verschijnt 4x per jaar (100 pagina’s per editie) met boeiende artikelen, prachtige foto’s, interessante interviews en reportages, prikkelende columns en scherpe opinies. Daarnaast zijn we enkele nieuwe initiatieven gestart, zoals de ManMeer!-Waterpolocafés (met pubquiz!) en een complete leergang met vijf cursussen voor Waterpolocoaches.

Ook hebben we ‘oude’ activiteiten uit onze 20-jarige historie nieuw leven ingeblazen. Denk dan onder meer aan de trainersvereniging ManMeer!-Coach.

Waterpolo.nl biedt een platform waarop alle waterpololiefhebbers hun passie kunnen delen, op de hoogte kunnen blijven van het laatste waterpolonieuws en de conversatie met elkaar kunnen aangaan. Een 'must' voor alle actieve waterpoloërs, scheidsrechters, tafelfunctionarissen, bestuursleden, trainers, coaches, teamleiders, vrijwilligers, supporters, polo-ouders en alle anderen die de waterpolosport een warm hart toedragen. Van minipolo tot de (inter)nationale top.

Heel veel plezier op onze nieuwe site!

Beeld:
Redactie Waterpolo.nl

Reacties

Lees ook

17 mei 2019
Het waterpoloseizoen loopt ten einde, de meeste kampioensteams zijn bekend. Volgens een goede traditie zal ManMeer!…
05 april 2019
De nieuwe ManMeer! had volgens planning eigenlijk zaterdag 30 maart bij de abonnees op de mat moeten liggen. Echter, zoa…