Wie zijn de beste spelers van deze eeuw?

Opinie
Wie zijn de beste spelers van deze eeuw?

Het internationale waterpoloplatform Total Waterpolo sloot de afgelopen jaren steevast af met de uitreiking van de ‘Total Waterpolo Player Award’ voor de beste speler van het jaar. Dit jaar is alles anders. Bij gebrek aan competitie kunnen waterpolofans de komende weken daarom niet de beste speler van het jaar kiezen, maar wel de beste spelers van deze eeuw. Welke spelers hebben volgens jou de afgelopen twintig jaar hun stempel op het waterpolo gedrukt?

 

Stemmen

Waterpololiefhebbers krijgen de mogelijkheid om in verschillende stemrondes voor elke positie op hun favoriete spelers (m/v) te stemmen. Van keeper tot midvoor en van midachter tot vleugelspeler. De winnaars vormen uiteindelijk het ‘Total 7 Team’. In de laatste stemronde kun je de Team Captain kiezen. Publieksstemmen worden gecombineerd met het oordeel van de jury.   

 

Nederlandse nominaties

De ‘keepersronde’ is inmiddels achter de rug. Nu loopt de ‘midvoorronde’. In beide rondes waren geen Nederlanders genomineerd. Maar dat is wél het geval bij de komende rondes. Hou de speciale stempagina de komende tijd dus goed in de gaten en stem op jouw favoriete (Nederlandse) speler.

Beeld:
Total Waterpolo
2,563

Lees ook

Voor creatieve sporters (coaches?) kom je, als waterpolo-liefhebber, maar al te graag naar zo'n benauwd zwembad. Zij zij…
De digitale media worden momenteel overstelpt met adviezen en meningen over de voorgenomen spelregelwijzingen door de FI…