Internationaal waterpolo in Rotterdam

Oranje Dames, Internationaal Toernooi
Header Waterpolo Cup Rotterdam
Internationaal waterpolo in Rotterdam

Wil jij onze Waterpolodames nog een laatste keer in actie zien komen voor de Olympische Spelen in Parijs? Dat kan! Van 9 tot en met 12 juli 2024 nemen de Europees Kampioenen het op tegen Italië, Frankrijk, Spanje, Australië en Griekenland tijdens de Waterpolo Cup Rotterdam.

Net als het Europees Kampioenschap in Eindhoven belooft het ook in Rotterdam weer een mooi waterpolospektakel te worden. Vier dagen op rij is het Zwemcentrum in Rotterdam “the place to be” voor liefhebbers van waterpolo!

 

Tickets

Wil je er bij zijn? Bestel dan snel je tickets. De tickets gaan per dag en kosten €17,50 per sessie van drie wedstrijden. Het Nederlands team komt in elke sessie in actie. Als je alle dagen komt, is er een voordelig passe-partout. Voor kinderen tot en met 12 jaar is er een gereduceerd tarief.

 

Speelschema

Nederland zal elke dag van het toernooi spelen om 19:00. Ook op vrijdag, de finaledag waar de tegenstander afhankelijk is van de resultaten van de voorgaande dagen. 

Dinsdag 9 juli 2024 19:00 - Nederland - Spanje
Woensdag 10 juli 2024 19:00 - Nederland - Frankrijk
Donderdag 11 juli 2024 19:00 - Nederland - Australië
Vrijdag 12 juli 2024 19:00 - <Afhankelijk van uitslag poule>

Het volledige speelschema en meer informatie staat op deze pagina van de KNZB.

Beeld:
De Waterpolodames tijdens het EK in Eindhoven
LEES MEER OVER

Lees ook

Kom jij met jouw team donderdag 13 juli de Waterpolovrouwen aanmoedigen tijdens de Waterpolo Cup Rotterdam? Dan hebben w…
De Nederlandse waterpolovrouwen zijn de oefencampagne op weg naar de Olympische Spelen van Parijs begonnen met een overw…
1,737