Van der Sloot wint Coppa Italia

Oranje Dames, Internationaal Toernooi
13 februari 2018
Van der Sloot wint Coppa Italia

Sabrina van der Sloot heeft met Orizzonte alweer de tweede prijs dit seizoen binnen. Na de FIN Cup in november, won zij nu ook de 'echte' Italiaanse beker. Zaterdag versloeg zij in de halve finale Bogliasco (7-4) en zondag in de finale was zij duidelijk te sterk voor SIS Roma: 6-12. Pas na negen minuten lukte het Roma om de Amerikaase topkeepster Johnson voor het eerst te passeren. Toen had Orizzonte er echter al zes in gegooid. 

En dat is twee...
"De halve finale ging nog niet al te best, maar in de finale ging het stukken beter. Vooral aanvallend speelden we goed. We stonden gelijk dik voor." Van der Sloot scoorde zowel op zaterdag als op zondag één keer.
Ook in de competitie is Orizzonte vooralsnog oppermachtig. Met vier punten voorsprong op nummer 2 Plebiscito Padova koerst Van der Sloot af op de gunstigste uitgangspositie in de play-offs.

Beeld:

Reacties

Lees ook

23 augustus 2019
Arno Havenga heeft zeventien speelsters geselecteerd voor het fulltime-programma dat moet leiden naar een topklassering…
4,104
26 juli 2019
De Verenigde Staten heeft voor de derde keer op rij het wereldkampioenschap gewonnen. Nooit eerder zette een nationaal w…