Drie waterpolodames genomineerd voor de VIVA400-lijst

Oranje Dames
Drie waterpolodames genomineerd voor de VIVA400-lijst
Drie waterpolodames genomineerd voor de VIVA400-lijst

VIVA reikt op 15 november voor de elfde keer de VIVA400-awards uit. Jaarlijks worden 400 topvrouwen genomineerd vanwege hun prestatie. Vrouwen die het afgelopen jaar in de schijnwerpers stonden, die inspireren door wie ze zijn en wat ze doen, doordat ze bijvoorbeeld een speciale prijs wonnen, een geslaagd en uniek idee hadden, een succesvolle eigen business startten of een bijzondere prestatie neerzetten.

De VIVA400-awards worden uitgereikt binnen zes categorieën; Creatieven, Knappe Koppen, Krachtpatsers, Techtalenten, Wereldverbeteraars en Zakenwonders. 

Keepster Laura Aarts, Sabrina van der Sloot en aanvoerster Dagmar Genee zijn genomineerd voor de VIVA400-lijst in de categorie Krachtpatsers. Met de waterpolodames wonnen ze o.a. goud op het EK en zilver in de finale van de World League. Aarts en Van Der Sloot wonnen ook individuele prijzen. Je kan tot 6 november je stem uitbrengen op de website van VIVA, viva400.nl.

Van der Sloot reageert op haar social media: "Het is een hele eer dat ik een plekje op deze lijst heb gekregen, maar bovenal een erkenning van de prestaties die wij als Nederlands Waterpolo team hebben geleverd de afgelopen jaren.”

Wil je de hele lijst bekijken en/of stemmen? Ga dan naar viva400.nl en breng je stem uit.

Beeld:
bewerkt door redactie

Lees ook

De Nederlandse waterpolovrouwen zijn op het wereldkampioenschap in de Aspire Dome in Doha afgesloten met een vijfde plaa…
1,183
Mede dankzij een sterke eerste periode hebben de Nederlandse waterpolovrouwen in de strijd om de vijfde plaats op het we…
3,033