International Ilse Koolhaas na twee seizoenen weer terug naar Vouliagmeni

Oranje Dames
Ilse Koolhaas | Beeldboot/ Gertjan Kooij.
International Ilse Koolhaas na twee seizoenen weer terug naar Vouliagmeni

International Ilse Koolhaas keert weer terug bij NC Vouliagmeni. De 23-jarige speelster kwam tussen 2016 en 2018 twee seizoenen uit voor de Griekse topclub en is na uitstapjes bij Orrizonte Catania en ZV De Zaan weer terug bij de club waar ze haar eerste buitenlandse avontuur aanging. 

Koolhaas is er klaar voor vertelde ze op de website van de club. "Ik ben blij hier weer terug te zijn, thuis bij Vouliagmeni. Het is een goed team en ik ben blij om er als nieuwe speelster weer deel vanuit te maken. Ik ben klaar voor het nieuwe seizoen!"

NC Vouliagmeni is elfvoudig Grieks kampioen, evenveel als Olympiacos Pireaus. De laatste zeven jaar moest Vouliagmeni de titel aan de rivaal laten. Eerder kwam ook ex-international Marloes Nijhuis uit voor de club uit Athene. 

Beeld:
Ilse Koolhaas | Beeldboot/ Gertjan Kooij.
LEES MEER OVER
2,008

Lees ook

De Nederlandse waterpolovrouwen spelen bij de Olympische Spelen in Parijs in de poulefase tegen Hongarije, Australië, Ca…
1,815
De Nederlandse waterpolovrouwen zijn op het wereldkampioenschap in de Aspire Dome in Doha afgesloten met een vijfde plaa…
1,270