International Ilse Koolhaas na twee seizoenen weer terug naar Vouliagmeni

Oranje Dames
Ilse Koolhaas | Beeldboot/ Gertjan Kooij.
19 augustus 2020
International Ilse Koolhaas na twee seizoenen weer terug naar Vouliagmeni

International Ilse Koolhaas keert weer terug bij NC Vouliagmeni. De 23-jarige speelster kwam tussen 2016 en 2018 twee seizoenen uit voor de Griekse topclub en is na uitstapjes bij Orrizonte Catania en ZV De Zaan weer terug bij de club waar ze haar eerste buitenlandse avontuur aanging. 

Koolhaas is er klaar voor vertelde ze op de website van de club. "Ik ben blij hier weer terug te zijn, thuis bij Vouliagmeni. Het is een goed team en ik ben blij om er als nieuwe speelster weer deel vanuit te maken. Ik ben klaar voor het nieuwe seizoen!"

NC Vouliagmeni is elfvoudig Grieks kampioen, evenveel als Olympiacos Pireaus. De laatste zeven jaar moest Vouliagmeni de titel aan de rivaal laten. Eerder kwam ook ex-international Marloes Nijhuis uit voor de club uit Athene. 

Beeld:
Ilse Koolhaas | Beeldboot/ Gertjan Kooij.
LEES MEER OVER
1,972

Lees ook

21 april 2023
Vrijdag boekten de Nederlandse waterpolodames op de laatste dag van de World Cup in Athene een prachtige overwinning op…
1,645
20 april 2023
Nederland en Hongarije zijn momenteel zeer aan elkaar gewaagd. Vorige week in Rotterdam wonnen de Oranje-waterpolodames…
1,049