Internationale transfers voor Wolves en Bosveld

Oranje Dames
Internationale transfers voor Wolves en Bosveld

Internationals Iris Wolves en Fleurien Bosveld verkassen van club. Wolves verruilt het Spaanse CE Mediterrani voor het Griekse Glyfada. Bosveld gaat van Polar Bears naar CN Terrassa.

De 28-jarige Wolves (foto boven) speelde de afgelopen twee jaar in de Spaanse competitie. Daarvoor speelde de midvoor bij Aquapoldro en Polar Bears. In Griekenland komt samen te spelen met Oranjeteamgenoot Ilse Koolhaas. Wolves en Koolhaas komen volgend seizoen ook in actie in de Champions League. Afgelopen seizoen eindigde Glyfada op de tweede plaats achter Olympiakos, de club van Brigitte Sleeking.

Fleurien Bosveld naar CN Terrassa
Fleurien Bosveld maakt de overstap naar Spanje. De 24-jarige speelster van Polar Bears vertrekt naar CN Terrassa. Bosveld kwam op haar veertiende over van PFC Rheden naar Polar Bears en doorliep alle nationale jeugdselecties. Na een hardnekkige schouderblessure in 2017 raakte ze uit beeld bij Oranje, maar sinds afgelopen jaar maakt ze weer onderdeel uit van de nationale selectie. Bij Terrassa komt Bosveld te spelen met oud-ploeggenoot Nina ten Broek, die vorig jaar de overstap maakte van Polar Bears naar de Spaanse competitie.

Fleurien Bosveld
Fleurien Bosveld in actie voor Polar Bears (Orange Pictures)


 

Beeld:
Orange Pictures
LEES MEER OVER
1,482

Lees ook

De Nederlandse waterpolovrouwen zijn op het wereldkampioenschap in de Aspire Dome in Doha afgesloten met een vijfde plaa…
1,192
Mede dankzij een sterke eerste periode hebben de Nederlandse waterpolovrouwen in de strijd om de vijfde plaats op het we…
3,036