Kaartverkoop EK van start!

Oranje Dames
Kaartverkoop EK van start!

Vorige week kondigden we al aan dat het EK Waterpolo voor Vrouwen 2024 plaatsvindt in Eindhoven. Graag brengen wij jou nu op de hoogte dat de kaartverkoop officieel van start is gegaan. KNZB leden krijgen 10% korting!

Mis deze kans niet om live getuige te zijn van waterpolo van het hoogste niveau in het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion. Ervaar de spanning van de wedstrijden tussen de beste landen van Europa, waaronder natuurlijk TeamNL, onze regerend wereldkampioen. De vraag naar tickets is hoog en we hebben beperkte capaciteit, dus wacht niet langer en zorg dat je erbij bent!

Speciale actie voor onze leden!
Omdat we dit feestje graag met al onze leden vieren, krijgen alle KNZB leden de komende 5 dagen (tot 6 december 23:59 uur) 10% korting op maximaal 7 kaartjes voor de ‘group stage’. Wacht dus niet te lang en gebruik je persoonlijke kortingscode om deze korting te scoren.  

Zo vind je je persoonlijke kortingscode
Jouw KNZB relatiecode is je persoonlijke kortingscode. Alle waterpoloërs kunnen hun relatiecode vinden in Sportlink. Ga in Sportlink (de Waterpolo app) in het menu naar ‘Digitale pas’, jouw relatiecode is de code van 7 tekens die begint met een D of F. Alle andere KNZB leden kunnen hun relatiecode opvragen bij de ledenadministratie van hun vereniging.

Bestel NU je tickets.

 

2,145

Lees ook

De Nederlandse waterpolovrouwen zijn de oefencampagne op weg naar de Olympische Spelen van Parijs begonnen met een overw…
1,533
Evangelos Doudesis blijft ook de volgende olympische cyclus bondscoach van de Nederlandse waterpolovrouwen. De KNZB heef…