Kaartverkoop Nederland-Griekenland van start

Oranje Dames
Brigitte Sleeking - OrangePictures
Kaartverkoop Nederland-Griekenland van start

20220315_WPWL_NED_GRE_WOMEN_defNLO_Tekengebied%201_0.jpgOp dinsdag 15 maart strijden de waterpolodames tegen Griekenland in de FINA World League. In Zwemcentrum Rotterdam zijn alle waterpololiefhebbers weer van harte welkom voor een ouderwets gezellige World League avond. Samen met partners Rotterdam Topsport en Sportbedrijf Rotterdam wordt het Rie Mastenbroek zwembad aangekleed tot een prachtig en sfeervol waterpolostadion. De wedstrijd start om 19.30 uur.

Koop je tickets hier: NED-GRE

Nederland verloor afgelopen dinsdag de eerste wedstrijd in de Europese voorronde van de FINA World League. In Boedapest was Hongarije met 11-9 te sterk. De Nederlandse waterpolodames staan daarmee derde in poule A achter Griekenland en Hongarije. TeamNL kan alle support en steun dus goed gebruiken!

 

Alle teams gaan door naar de Europese ‘final 6’ van 22 tot en met 24 april in Tenerife. De poulewinnaars plaatsen zich rechtstreeks voor de halve finales, de nummers 2 en 3 van beide poules moeten eerst nog tegen elkaar ‘kruisen’ voor een plek in de top-vier. Uiteindelijk zullen de beste drie Europese landen zich kwalificeren voor de Super Final van de FINA World League die wordt gehouden van 12 tot en met 17 juli 2022.

Beeld:
OrangePictures.nl
LEES MEER OVER

Lees ook

In de laatste poule wedstrijd van de Waterpolo Cup Rotterdam hebben de Nederlandse waterpolodames met 11-10 gewonnen van…
1,002
Nederland heeft op de tweede dag van de Waterpolo Cup Rotterdam overtuigend gewonnen van Frankrijk. De Nederlandse water…
1,356