Moedig 8 juni de Oranjedames aan tegen Canada

Oranje Dames
Moedig 8 juni de Oranjedames aan tegen Canada

Op woensdag 8 juni spelen de Nederlandse waterpolodames een oefeninterland tegen Canada. In het Utrecht klinkt het eerste fluitsignaal om 18:30 uur.

Het organiserende UZSC hoopt op een mooi oranjefeestje en nodigt iedereen uit om naar de Krommerijn te komen. Het schuifdak boven het bad staat inmiddels open, dus hopelijk zorgt dat voor een mooie zomerse sfeer. Kaartjes zijn aan de deur te koop. Kinderen tot 16 jaar zijn gratis, UZSC-leden betalen 2 euro en niet-leden 5 euro.

De wedstrijd is onderdeel van een trainingsstage die de ploeg van bondscoach Evangelos Doudesis afwerkt met Canada ter voorbereiding op het WK. Het WK vindt plaats van 18 juni tot 3 juli in Hongarije. Het is het eerste grote toernooi in de nieuwe olympische cyclus. Oranje speelt in poule B tegen Argentinie, Zuid-Afrika en regerend wereld- en olympisch kampioen Verenigde Staten. In de volgende ronde is het mogelijk dat Oranje tegen Canada kruist. De Nederlandse mannen hebben zich niet geplaatst voor het WK.

Flyer Ned-Can

Beeld:
Orange Pictures
LEES MEER OVER
1,305

Lees ook

De Nederlandse waterpolovrouwen zijn de oefencampagne op weg naar de Olympische Spelen van Parijs begonnen met een overw…
1,570
Evangelos Doudesis blijft ook de volgende olympische cyclus bondscoach van de Nederlandse waterpolovrouwen. De KNZB heef…