Ziggo Sport zendt OKT waterpolodames live uit 

Oranje Dames
Ziggo Sport zendt OKT waterpolodames live uit 

Ziggo Sport zendt alle wedstrijden van de Nederlandse waterpolodames op het Olympisch Kwalificatie Toernooi (OKT) in Triëst live uit. Oranje strijdt in Italië van 19 tot en met 24 januari om de laatste twee tickets voor de Spelen van Tokio.

Oranje neemt het op het OKT in de poule achtereenvolgens op tegen Slowakije, Italië en Frankrijk en moet daarna naar verwachting in de halve finale zien af te rekenen met Hongarije of Griekenland om zich voor de Spelen te plaatsen. 

De wedstrijden van het Nederlands team zijn voor alle Ziggo-kabel-abonnees te zien op het ‘open’ kanaal (14) van Ziggo Sport en bij andere TV-aanbieders via Ziggo Sport Totaal. Dit betaalpakket van zes kanalen (waaronder Ziggo Sport Select en Ziggo Sport Extra) is voor circa € 15,- per maand beschikbaar bij alle andere TV-aanbieders in Nederland (KPN, T-Mobile, Tele2, Canaldigitaal, et cetera). 

 

Tot slot biedt Ziggo de wedstrijden ook in PPV (pay-per-view) aan via de website ziggosport.nl. De kosten zijn dan € 3,99 per keer.

Voormalig internationaal waterpoloscheidsrechter Hans Klopper zal het commentaar verzorgen.

 

Uitzendschema Ziggo Sport:


Dinsdag 19 januari 19.50 u. Nederland – Slowakije 

Woensdag 20 januari 17.50 u. Nederland – Italië         

Donderdag 21 januari 15.50 u. Nederland – Frankrijk    
Vrijdag 22 januari 19.50 u. Kwartfinale 

Zaterdag 23 januari 17.50 u. Halve finale (alleen als Nederland zich hiervoor plaatst) 
Zondag 24 januari 19.50 u Finale (alleen als Nederland zich hiervoor plaatst)

 

LEES MEER OVER
19,276

Lees ook

De Nederlandse waterpolovrouwen spelen bij de Olympische Spelen in Parijs in de poulefase tegen Hongarije, Australië, Ca…
1,815
De Nederlandse waterpolovrouwen zijn op het wereldkampioenschap in de Aspire Dome in Doha afgesloten met een vijfde plaa…
1,270