Nederlandse waterpolomannen 'hot' in Taiwan

Oranje Heren, Universiade
Nederlandse waterpolomannen 'hot' in Taiwan
Nederlandse waterpolomannen 'hot' in Taiwan

De Nederlandse waterpolomannen spelen van 18 tot en met 30 augustus de Universiade in Taiwan. Dit prestigieuze toernooi is op de Olympische Spelen na met 11000 atleten uit 185 landen het grootste multisportevenement van de wereld. De ploeg van Robin van Galen is opgevallen in Taiwan.

,,Je gaat het niet geloven, maar 23 miljoen inwoners van Taiwan zijn in rep en roer door deze foto van ons team. Op de een of andere manier is de foto op social media gekomen en is het een eigen leven gaan leiden. De kranten springen er bovenop. Een tv ploeg van nationale tv kwam onze training filmen en nam een flinke boete voor lief. Dit werd live uitgezonden voor miljoenen mensen! Inmiddels zijn al onze wedstrijden volledig uitverkocht en is er een run om alles wat Oranje waterpolo heet. Men snapt niets van waterpolo maar deze "positieve hype" is slechts ontstaan door 1 sexy foto van strakke mannen in te kleine zwembroeken'', twittert bondscoach Van Galen.

De foto waar het om gaat.

Photo: Beeldboot/ Gertjan Kooij
Photo: Beeldboot/ Gertjan Kooij


Waterpolo.nl volgt de verrichtingen van Oranje op de voet. De wedstrijden van Nederland zijn live te volgen op twitter via @waterpoloNL. Het is nog niet bekend of er ook een livestream is.

 

LEES MEER OVER

Lees ook

Waterpoloër Lars ten Broek heeft zijn contract bij de Hongaarse topclub OSC Boedapest met één seizoen verlengd.De Edenaa…
1,248
De Nederlandse waterpolomannen hebben het Europees kampioenschap in Kroatië afgesloten met een 16-10 overwinning op Duit…
1,664