Oranjemannen sluiten zomer af met twee interlands tegen China

Oranje Heren
Oranjemannen sluiten zomer af met twee interlands tegen China

De Nederlandse waterpolomannen sluiten hun zomer af met twee interlands tegen China. Op dinsdag 8 augustus spelen zij tegen elkaar in Dordrecht en op zaterdag 12 augustus is Ede het strijdtoneel.

Onlangs kwalificeerden de Oranjemannen zich in Amersfoort voor het EK dat op 3 januari begint in Israël. Omdat zij zich niet hebben geplaatst voor het WK kunnen de pijlen nu al op ‘Netanya’ worden gericht. Als afsluiting van de zomer werkt de ploeg van Harry van der Meer van 5 tot en met 12 augustus een trainingsstage af met China in Zeist. Onderdeel daarvan zijn twee officiële interlands.     

Op 8 augustus organiseert MNC Dordrecht om 20 uur de wedstrijd in de Sportboulevard (Dordrecht). Op 12 augustus organiseert Polar Bears om 18 uur de interland in de Peppel (Ede). Kaarten kosten 5 euro en zijn aan de deur te koop.

 

 

Beeld:
Oranje tijdens het EKT in Amersfoort (foto: Robbert van Rossum)
2,121

Lees ook

Waterpoloër Lars ten Broek heeft zijn contract bij de Hongaarse topclub OSC Boedapest met één seizoen verlengd.De Edenaa…
1,211
De Nederlandse waterpolomannen hebben het Europees kampioenschap in Kroatië afgesloten met een 16-10 overwinning op Duit…
1,612