Programma OKT Rotterdam

Oranje Heren
05 maart 2020
Programma OKT Rotterdam

De Nederlandse waterpolomannen starten zondag 22 maart het Olympisch Kwalificatie Toernooi in Rotterdam gelijk met een kraker tegen Duitsland. Dit duel begint – in tegenstelling tot eerdere berichten – om 16.00 uur en is al bijna uitverkocht. Wil je erbij zijn? Ga dan snel naar de officiële website van het OKT en bestel je tickets.
 

Omdat Argentinië en de Aziatische vertegenwoordigers hebben afgezegd, zijn inmiddels ook Roemenië, Turkije en Frankrijk toegevoegd aan het deelnemersveld. 

Nederland speelt nu in poule B tegen achtereenvolgens Duitsland, Kroatië (maandag 23 maart), Roemenië (dinsdag 24 maart), Frankrijk (woensdag 25 maart) en Rusland (donderdag 26 maart). Behalve het duel tegen Duitsland speelt Oranje alle andere poulewedstrijden om 19.00 uur. 

De beste vier landen plaatsen zich voor de kwartfinales en kruisen dan tegen de nummers 1 tot en met 4 van Poule A, die bestaat 
uit Georgië, Canada, Brazilië, Montenegro, Griekenland en Turkije. 

De kwartfinales staan op vrijdag 27 maart op het programma, de halve finales op zaterdag 28 maart en de finales op zondag 29 maart. 

Klik hier voor het volledige programma.

In Rotterdam zijn nog drie tickets voor de Olympische Spelen van Tokio te verdienen, dus het Nederlands team zal meerdere malen moeten stunten om een kans te maken op kwalificatie. Maar….wie weet waar de ploeg als underdog toe in staat is met de steun van een vol ‘Oranjehuis’ in de rug?! 

Help Oranje door de poule heen en kom met je waterpolovrienden en –vriendinnen van je club naar Rotterdam! 


Kaarten voor het OKT in Rotterdam zijn te koop via: https://oktwaterpolo2020.nl

Beeld:
Volle tribunes in Rotterdam. (Foto Beeldboot / Gertjan Kooij)
LEES MEER OVER
1,206

Reacties

Lees ook

30 september 2020
Vandaag, 1 oktober, is het precies twintig jaar geleden dat Hongarije olympisch goud won in Sydney. Het waren de laatste…
21 augustus 2020
Waterpoloër Jorn Winkelhorst ziet toch af van zijn plan om een Duits paspoort aan te vragen. De 28-jarige midvoor kondig…
2,227