Jong Oranje o.18 oefent tegen Duitsland in Dordrecht en Amersfoort

Oranje Jeugd
08 juli 2022
Jong Oranje o.18 oefent tegen Duitsland in Dordrecht en Amersfoort

Jong Oranje o.18 (jaargang 2004-2006) spart de komende week meerdere keren met de leeftijdsgenoten van Duitsland. Eerst gaat de ploeg van Branko Mitrovic op bezoek in Duitsland, volgende week komen de oosterburen op bezoek in Nederland.

De trainingsstage is de start van de voorbereiding op het WJK dat van 11-19 augustus plaatsvindt in Belgrado. Vrijdag speelt Jong Oranje in Duisburg, zaterdag in Wuppertal en zondag weer in Duisburg. Volgende week komt Jong Duitsland op bezoek in Zeist. Dan speelt Jong Oranje twee oefeninterlands. Op dinsdag 12 juli is MNC Dordrecht de gastheer in Sportboulevard Dordrecht en op woensdag 13 juli is ZPC Amersfoort de organisator in de Amersfoortse Amerena. Beide wedstrijden beginnen om 19:30 uur. De toegang is gratis.

De volgende spelers zijn geselecteerd voor het trainingskamp in Duitsland:

Alain van de Bovenkamp (PSV), Chris van den Dobbelsteen (ZV De Zaan), Daan Bakker (ZV De Zaan), David de Vries (ZPC Het Ravijn), David Voorvelt (ZVL 1886), Dion Harreman (ZPB H&L Productions), Dominick de Waal (ZPB), Ezra de Zwaan (AZC), Hugo de Vrije (UZSC), Rick Terlouw (GZC Donk), Imme van der Schaaf (Polar Bears), Jens Wijgers (Polar Bears), Marnick Snel (Polar Bears), Max Reijchard (ZVL 1886), Pepijn Stevens (VZC E&P), Pim Steenbrink (UZSC), Stan Schuring (ZPC Het Ravijn), Stijn Kenter (PSV), Ties Boorsma (De Ham) en Tim Groenendijk (De Ham).

In Nederland sluiten Daan Ketelaars (ZV De Zaan), Menco Muller (MNC Dordrecht), David Hesslink (ZPC Het Ravijn) en Lars ten Broek (Polar Bears) aan bij de groep.

Naast jeugdbondscoach Branko Mitrovic bestaat de begeleiding uit Sebastiaan Brands (assistent jeugdbondscoach) en Floris Hazenberg (fysiotherapeut).

Beeld:
Jong Oranje in Duisburg
LEES MEER OVER
2,338

Lees ook

15 september 2023
De meisjes van Jong Oranje O.20 zijn derde van de wereld. Vrijdag wonnen zij op het WJK in Coimbra de wedstrijd om het b…
2,236
14 september 2023
In de halve finale op het WJK moest Nederland donderdag buigen voor Spanje. De ploeg van jeugdbondscoach Bas de Jong ver…
1,538