Jong Oranje O19 pakt brons in Hongarije

Oranje Jeugd
05 september 2022
Jong Oranje O19 pakt brons in Hongarije

De jongens onder de 19 jaar hebben afgelopen weekend brons gewonnen op de Junior Men’s International Water Polo Cup in Kecskemét, Hongarije.

Op het sterk bezette toernooi won de ploeg van Johan Aantjes op vrijdag van de leeftijdsgenoten van Duitsland (8-12) en verloor het van Servië (7-15). Zaterdag werd er gewonnen van Montenegro (7-10). Op zondag was uiteindelijke winnaar Hongarije met 18-8 te sterk.

Het team dat in Hongarije in actie kwam bestond uit de volgende spelers: Pepijn Stevens, Thijmen Karel, Tim Ketelaars, Stan Meijn, Koen Scheepens, Tijs Schouwerwou, Jimmy Sjardijn, Terrence Smit, Marnick Snel, Lars ten Broek, Mart van der Weijden, Max Reijchards, Jens Wijgers en Stan Hageman.

Naast Johan Aantjes bestond de begeleiding uit Arjen Silvis en Diede Bakker.

Het toernooi gold als een van de laatste voorbereidingsmogelijkheden op het EJK dat over twee weken begint in Podgorica, Montenegro.

Beeld:
Jong Oranje in Kecskemét
LEES MEER OVER
1,664

Lees ook

13 april 2023
Naast de waterpolodames onder de 20 jaar die meedoen aan het WJK zijn er komende zomer ook vier Jong Oranje-teams actief…
13 april 2023
De Nederlandse waterpolodames onder de 20 jaar zijn bij het Wereld Jeugd Kampioenschap (WJK) in het Portugese Coimbra in…