Jong Oranje O19 pakt brons in Hongarije

Oranje Jeugd
05 september 2022
Jong Oranje O19 pakt brons in Hongarije

De jongens onder de 19 jaar hebben afgelopen weekend brons gewonnen op de Junior Men’s International Water Polo Cup in Kecskemét, Hongarije.

Op het sterk bezette toernooi won de ploeg van Johan Aantjes op vrijdag van de leeftijdsgenoten van Duitsland (8-12) en verloor het van Servië (7-15). Zaterdag werd er gewonnen van Montenegro (7-10). Op zondag was uiteindelijke winnaar Hongarije met 18-8 te sterk.

Het team dat in Hongarije in actie kwam bestond uit de volgende spelers: Pepijn Stevens, Thijmen Karel, Tim Ketelaars, Stan Meijn, Koen Scheepens, Tijs Schouwerwou, Jimmy Sjardijn, Terrence Smit, Marnick Snel, Lars ten Broek, Mart van der Weijden, Max Reijchards, Jens Wijgers en Stan Hageman.

Naast Johan Aantjes bestond de begeleiding uit Arjen Silvis en Diede Bakker.

Het toernooi gold als een van de laatste voorbereidingsmogelijkheden op het EJK dat over twee weken begint in Podgorica, Montenegro.

Beeld:
Jong Oranje in Kecskemét
LEES MEER OVER
1,592

Lees ook

24 september 2022
Zaterdag sloot Jong Oranje het EJK O.19 in Podgorica af op de negende plek. Malta werd met 13-9 verslagen. Het was de ho…
22 september 2022
Op het EJK in Podgorica heeft Jong Oranje zich donderdag tegen Frankrijk knap hersteld van de pijnlijke nederlaag een da…
1,234