Jong Oranje o.19 in Roemenië

Oranje Jeugd
17 augustus 2022
Jong Oranje o.19 in Roemenië

De jongens van Jong Oranje onder de 19 jaar bereiden zich deze week in Roemenië voor op het EJK dat van 18 tot en met 25 september wordt gehouden in het Montenegrijnse Podgorica. De ploeg van jeugdbondscoach Johan Aantjes traint in Oradea enkele dagen samen met de Roemeense leeftijdsgenoten en doet tevens mee aan het sterk bezette toernooi om de Crisul Cup met onder meer deelname van de seniorenploeg van Roemenië.

Aantjes selecteerde voor de Roemenië-trip de volgende spelers: Jimmy Sjardijn (Widex GZC Donk), Mart van der Weijden (Widex GZC Donk), Sander Berkenbosch (Polar Bears), Stan Meijn (ZV De Zaan), Thijmen Karel (ZPC Het Ravijn), Tijs Schouerwou (Widex GZC Donk), Tim Ketelaars (ZV De Zaan), Renzo Edelbroek (UZSC), Stan Hageman (Het Ravijn), Koen Scheepens (PSV), Hugo de Vrije (UZSC), Dominick de Waal (ZPB H&L Productions) en Terrence Smit (CN Sant Feliu, Spanje).

De ploeg wordt, naast Aantjes begeleid door assistent-coach Arjen Silvis en fysiotherapeut Joris Bonarius.

De stage en het toernooi in Oradea zijn mede mogelijk gemaakt dankzij de bedrijven NAHV, Socialdatabase en Event Republic. Johan Aantjes: “We zijn hier natuurlijk ontzettend blij mee. Want naast goed trainen, word je vooral een betere waterpoloër door te sparren met andere landen. Super dat we dit dankzij deze bedrijven en nog een aantal andere donateurs kunnen doen."

Beeld:
Foto Remko Smit
LEES MEER OVER
1,302

Lees ook

24 september 2022
Zaterdag sloot Jong Oranje het EJK O.19 in Podgorica af op de negende plek. Malta werd met 13-9 verslagen. Het was de ho…
1,081
22 september 2022
Op het EJK in Podgorica heeft Jong Oranje zich donderdag tegen Frankrijk knap hersteld van de pijnlijke nederlaag een da…
1,274