Jong Oranje O.20 tegen Australië en Canada in Heerenveen

Oranje Jeugd
Jong Oranje O.20 tegen Australië en Canada in Heerenveen

De meiden van Jong Oranje O.20 zijn nog steeds in voorbereiding op het WJK dat van 8-15 september wordt georganiseerd in het Portugese Coimbra. Als onderdeel van de voorbereiding verblijven de Australische en Canadese leeftijdsgenoten van 27 augustus tot en met 5 september in Zeist. Ook staan er twee officiële interlands gepland.  

Op vrijdag 1 september treft Oranje de ‘Aussies’ en op zaterdag 2 september is Canada de tegenstander. De interlands worden gespeeld in Sportstad Heerenveen, bekend van de ManMeer!-Cup finales. Beide wedstrijden beginnen om 18 uur en zijn gratis te bezoeken.

Op woensdag 6 september vertrekt de ploeg van jeugdbondscoach Bas de Jong naar Coimbra. Nederland is ingedeeld in groep A met Spanje, Griekenland en Brazilië. Jong Oranje trapt het WJK op 8 september af tegen Griekenland.

 

Beeld:
Jong Oranje O.20 (foto: Marcel Tabbers/KNZB)
2,840

Lees ook

De meisjes van Jong Oranje O.20 zijn derde van de wereld. Vrijdag wonnen zij op het WJK in Coimbra de wedstrijd om het b…
2,356
In de halve finale op het WJK moest Nederland donderdag buigen voor Spanje. De ploeg van jeugdbondscoach Bas de Jong ver…
1,580