Jong Oranje O.20 tegen Australië en Canada in Heerenveen

Oranje Jeugd
Jong Oranje O.20 tegen Australië en Canada in Heerenveen

De meiden van Jong Oranje O.20 zijn nog steeds in voorbereiding op het WJK dat van 8-15 september wordt georganiseerd in het Portugese Coimbra. Als onderdeel van de voorbereiding verblijven de Australische en Canadese leeftijdsgenoten van 27 augustus tot en met 5 september in Zeist. Ook staan er twee officiële interlands gepland.  

Op vrijdag 1 september treft Oranje de ‘Aussies’ en op zaterdag 2 september is Canada de tegenstander. De interlands worden gespeeld in Sportstad Heerenveen, bekend van de ManMeer!-Cup finales. Beide wedstrijden beginnen om 18 uur en zijn gratis te bezoeken.

Op woensdag 6 september vertrekt de ploeg van jeugdbondscoach Bas de Jong naar Coimbra. Nederland is ingedeeld in groep A met Spanje, Griekenland en Brazilië. Jong Oranje trapt het WJK op 8 september af tegen Griekenland.

 

Beeld:
Jong Oranje O.20 (foto: Marcel Tabbers/KNZB)
2,847

Lees ook

De meisjes van Jong Oranje onder de 16 jaar hebben afgelopen week een intensieve stage afgewerkt in Boedapest, Hongarije…
2,146
Van 2 tot en met 4 mei bereidt Oranje onder 16 zich in het in Montenegrijnse Budva zich voor op het WJK op Malta. Het te…
1,918