Nieuwjaarstoernooi ZPC Amersfoort: nog een paar plekjes vrij!

Clubnieuws, Advertenties
Nieuwjaarstoernooi ZPC Amersfoort
28 november 2018
Nieuwjaarstoernooi ZPC Amersfoort: nog een paar plekjes vrij!

Op zaterdag 5 januari organiseert ZPC Amersfoort alweer voor de achttiende keer het nieuwjaarstoernooi. Het is een toernooi voor seniorenploegen van de tweede klasse district tot en met de tweede klasse bond. Dit jaar wordt het voor het eerste georganiseerd in de spiksplinternieuwe Amerena. Een groter bad, dus ruimte voor meer ploegen. Er zijn nog een paar plekjes vrij bij zowel de heren als de dames.

 

Wedstrijden en meer

Op vijf volwaardige velden wordt er in twee heren-, twee dames- en één masterspoule gespeeld. De wedstrijden duren 2x9 minuten bruto en je speelt minimaal vijf wedstrijden. Na het laatste fluitsignaal zijn de activiteiten nog lang niet voorbij. In het nieuwe clubhuis staat er voor alle teams en scheidsrechters een Chinese maaltijd klaar, waarna het feest losbarst en iedereen kan proosten op de tweede helft van het seizoen. Kortom, een ideaal toernooi in de competitievrije periode.

 

Meedoen?

Laat voor 10 december weten of jouw team van de partij is door een mailtje te sturen naar nieuwjaarstoernooi@zpc-amersfoort.nl. De kosten bedragen €90 per team (dat is inclusief Chinese maaltijd). De definitieve poule-indelingen en aanvangstijden worden t.z.t. opgestuurd.

 

Hopelijk tot 5 januari 2019!

 

Bron: Advertentie ZPC Amersfoort

Beeld:
Beeldbron: Beeldboot / Gertjan Kooij

Reacties

Lees ook

05 juni 2019
Voor het komende waterpolo seizoen heeft de herenselectie van Eredivisionist AZC Alphen zich versterkt met de zeer ervar…
03 juni 2019
In Leiden werd afgelopen weekend het NK voor spelers onder de dertien jaar gespeeld. Daarvoor hadden zich zes ploegen ge…
1,059