Nieuwjaarstoernooi ZPC Amersfoort: nog een paar plekjes vrij!

Clubnieuws, Advertenties
Nieuwjaarstoernooi ZPC Amersfoort
28 november 2018
Nieuwjaarstoernooi ZPC Amersfoort: nog een paar plekjes vrij!

Op zaterdag 5 januari organiseert ZPC Amersfoort alweer voor de achttiende keer het nieuwjaarstoernooi. Het is een toernooi voor seniorenploegen van de tweede klasse district tot en met de tweede klasse bond. Dit jaar wordt het voor het eerste georganiseerd in de spiksplinternieuwe Amerena. Een groter bad, dus ruimte voor meer ploegen. Er zijn nog een paar plekjes vrij bij zowel de heren als de dames.

 

Wedstrijden en meer

Op vijf volwaardige velden wordt er in twee heren-, twee dames- en één masterspoule gespeeld. De wedstrijden duren 2x9 minuten bruto en je speelt minimaal vijf wedstrijden. Na het laatste fluitsignaal zijn de activiteiten nog lang niet voorbij. In het nieuwe clubhuis staat er voor alle teams en scheidsrechters een Chinese maaltijd klaar, waarna het feest losbarst en iedereen kan proosten op de tweede helft van het seizoen. Kortom, een ideaal toernooi in de competitievrije periode.

 

Meedoen?

Laat voor 10 december weten of jouw team van de partij is door een mailtje te sturen naar nieuwjaarstoernooi@zpc-amersfoort.nl. De kosten bedragen €90 per team (dat is inclusief Chinese maaltijd). De definitieve poule-indelingen en aanvangstijden worden t.z.t. opgestuurd.

 

Hopelijk tot 5 januari 2019!

 

Bron: Advertentie ZPC Amersfoort

Beeld:
Beeldbron: Beeldboot / Gertjan Kooij

Reacties

Lees ook

13 augustus 2019
Waterpolo-international Jorn Muller heeft een nieuwe club gevonden. De Ommenaar speelt komend seizoen bij FNC Douai in F…
03 augustus 2019
Nina ten Broek verruilt komend seizoen Polar Bears voor de Italiaanse Serie A-club Rari Nantes Florentia. De net 18 jaar…
2,584