Maurice Dentro & Jens Wijgers versterken ZPB H&L Productions

Clubnieuws, Eredivisie Heren
Maurice Dentro & Jens Wijgers versterken ZPB H&L Productions

ZPB H&L Productions heeft zich voor komend seizoen versterkt met Maurice Dentro (27) en Jens Wijgers (19). Na de nieuwe invulling van de staf met Gerben Driesprong en Dick van Erkel, alsook het vastleggen van Guus Wolswinkel, is de Technische Commissie van ZPB blij te melden dat ook Maurice en Jens de overstap naar Barendrecht zullen maken. Maurice speelde afgelopen jaar in Sete (Frankrijk), voor hem betekent het een terugkeer naar de club waar hij zijn jeugdopleiding genoot en de eerste stappen zette in de Eredivisie. Voor Jens wacht een nieuw avontuur na een periode bij Polar Bears en eerder MNC Dordrecht.

Maurice Dentro: “Ik kijk er naar uit om komend seizoen weer voor een volle tribune in Barendrecht te spelen met een team dat onder leiding van Dick en Gerben de blik omhoog heeft”.

Jens Wijgers: "Na meerdere gesprekken gehad te hebben met ZPB, voelt dit als het juiste moment om de overstap naar Barendrecht te maken. De visie en plannen van de nieuwe staf maken mij erg enthousiast. Ik kijk er dan ook erg naar uit om volgend jaar deel uit te maken van dit team en mijn steentje bij te dragen aan het succes van de club!"

'Good old' Michael de Kreek (stopt), Robin Lindhout (PSV) en Onno Kuller (De Kempvis) zullen er volgend jaar niet meer bij zijn in Barendrecht. De selectie van de ZPB blijft verder intact.

Voor het opleidingsteam ZPB Heren 2, met talenten die toe moeten groeien naar Heren 1, wordt nog gezocht naar een geschikte trainer/coach.

 

1,279

Lees ook

Aankomend seizoen is Filip Kljajevic de nieuwe hoofdcoach van de herenselectie van Zwem -en Poloclub Het Ravijn. De voor…
International Lola Moolhuijzen komt volgend seizoen uit voor de Griekse topclub Vouliagmeni. Voor het 19-jarige toptalen…
1,264