Nieuwe hoofdtrainer en spelers bij UZSC

Clubnieuws, Eredivisie Heren
24 juli 2018
Nieuwe hoofdtrainer en spelers bij UZSC

De Griek Evangelos Pateros zal vanaf het komend seizoen het hoofdtrainerschap bij UZSC vervullen. Naast trainer en coach van Heren 1 zal hij de jeugdopleiding van UZSC gaan leiden.

Pateros was trainer van van het Turkse Esti in Izmir. Hij werkte daar onder meer met Mike van den Brink. Eerder was hij hoofdcoach bij het Griekse Olympiakos. De komst van Pateros is mede mogelijk door de steun die UZSC van clubsponsor Klaus Schmitt & Partners ontvangt. Tot de komst van Pateros worden de honneurs door Willem Wouter Gerritse waargenomen. Hij zal het trainingsprogramma voor het nieuwe seizoen opstarten.

Nog meer versterking voor herenselectie UZSC

Naast de aangekondigde versterking van de selectie met Benjamin Hoepelman en Joost van der Burg komen Arjan de Haas en de Hongaarse ‘linkshander’ Adam Krauz de selectie versterken.

Arjan is binnen UZSC geen onbekende. Hij is de huidige trainer van Dames 6. Daarnaast traint hij pupillen van de De Robben en BZC Brandenburg. Hij speelde afgelopen seizoenen bij BZC Brandenburg. De Hongaar Adam Krauz komt in Nederland studeren.
 

Versterking Dames UZSC

De damesselectie van UZSC wordt uitgebreid met Meike Scholte (keepster) en Saranne Dukel. Beiden zijn afkomstig van Widex GZC Donk.
 

Persbericht UZSC

 

Beeld:

Reacties

Lees ook

07 juli 2020
Polar Bears-speelster Iris Wolves zal komend seizoen de kleuren van de Spaanse topclub CE Mediterrani verdedigen. De 26-…
1,266
06 juli 2020
De dames van ZVL-1886 Tetteroo hebben zich voor komend seizoen versterkt met de 26-jarige Hongaarse speelster Fanny Vály…
1,204