Clubnieuws van Henk

Clubnieuws
Waterpolo.nl Clubnieuws van Henk
27 februari 2019
Clubnieuws van Henk

81-ste Clubnieuws

Henk van der Sluis houdt alle clubbladen, -websites en -nieuwsbrieven in de gaten. In ManMeer!-Magazine maakt hij hieruit traditiegetrouw een kleine selectie. Op waterpolo.nl geeft hij in de rubriek ‘Clubnieuws van Henk’ regelmatig een uitgebreidere opsomming van het nieuws bij Nederlandse waterpoloverenigingen. Een nieuwe update.

 • Woelwaters (Harderwijk) kreeg aardig wat reacties van de (oud-) leden op de oproep om te zoeken naar foto’s uit hun zwem- en waterpoloverleden. Dit vanwege hun jubileum. Op zaterdag 1 juni wordt dit jubileum gevierd.
 • Duinkikkers (Soest) gaf een waterpoloclinic aan het onder 14-team van voetbalvereniging SEC Soest. Als dank schonk de voetbalvereniging een gesponsorde waterpolobal voor een wedstrijd. Aan het schoolwaterpolotoernooi, dat Duinkikkers organiseerde, deden maar liefst 11 teams mee.
 • Polar Bears (Ede) had op 12 februari jongstleden haar 2de  Pubquiz in restaurant Vroeger in Ede. Nieuwe wpc-voorzitter werd Sujeet Bhageloe.
  Waterpolo.nl Pubquiz Ede
  Het wordt een mooie traditie, de tweede Waterpolo.nl Pubquiz Ede
 • Het schoolwaterpolotoernooi van Oceanus (Aalsmeer) in zwembad De Waterlelie was een groot succes. Maar liefst 18 teams hadden ingeschreven met samen ruim 150 leerlingen. Op de tribune zat het afgeladen vol met toeschouwers. Als er nu van die 150 deelnemertjes eens een stuk of tien ‘blijven hangen’… Margreet van de Pol is de nieuwe verenigingssecretaris.
 • De oliebollenactie van SGHA (Heerenveen) eind december 2018 heeft ruim 1000 Euro opgeleverd. Sander Bathoorn, SGHA-herentrainer, gaf een presentatie van SuperCoach Online bij WSG DraGor in Drachten.
 • UZSC (Utrecht) had een driedaagse uitwisseling met de jeugd van het Griekse Ydraikos. Met een paar teams uit de buurt, onder andere Watervlo (Vleuten/De Meern) en ZPC Amersfoort werd er een toernooi gespeeld. Ydraikos won de spannende finale van ZPC Amersfoort. Het eerste damesteam was op trainingskamp in Barcelona en oefende daar onder andere tegen het Spaanse meisjes-jeugdteam.
 • Gianluca Sattolo (trainer van De Ham-mannen) geeft samen met international Jesse Koopman (CN Noisy-le-sec, Frankrijk) een waterpoloclinic op 17 maart bij WZ&PC (Purmerend). De Ham (Wormerveer)-Heren 1 heeft zich versterkt met de Braziliaan Jonas De Oliveira Crivella. Hij speelde voor zijn land op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro in 2016. In de winterstop in zijn land speelde hij ook in Australië, Hongarije en Italië. In zijn land speelde hij voor Botafogo in Rio de Janeiro. De Italiaanse keeper van De Ham-heren 1, Tammasso Brandoni, gaat op donderdagavond de lagere dames- en herenteams trainen.
 • Aquamania (Leidse studenten) staan met een informatiestand op de Winter Owl Markt.
 • Mike Havekotte (oud waterpolo-jeugdinternational en ex-speler van Brandenburg Bilthoven) blijft de aandacht op zich vestigen. Maakte hij enkele weken geleden zijn debuut als doelman in de eredivisie voetbal voor ADO Den Haag, in de wedstrijd tegen Jong Willem 2 wist hij in de 95-ste minuut te scoren…
 • Manni Loosen (ex-bondscoach België en trainer bij diverse Brabantse clubs) was ook bij zijn oude club Hieronymus (Roosendaal) om de structuur en de inhoud van de waterpolotrainingen te verbeteren. Op 8 februari kwam oud-damesbondscoach Paul Metz een clinic verzorgen.
 • Bij d’Elft (Delft) hebben de beide mannentrainers van positie gewisseld. Ricardo Reijchard wordt eerste trainer, Richard Oosthoek is nu tweede trainer. Dit allemaal in goed overleg. Op 16 februari was er een herhalingstraining BHV bij de club. De club gaat tussen 4 en 8 maart collecteren voor Jantje Beton. Maar liefst 50% van de opbrengst is voor de clubkas.
 • De Mors (Rijssen) kreeg 1000 Euro van het Projectfonds van de Rabobank Rijssen – Enter. Het geld wordt aangewend voor nieuw zwemmateriaal. In de periode 18 februari – 2 maart gaat de club weer huis-aan-huis in Rijssen en omgeving proberen potgrond en compost te verkopen.
 • Bij AZL (Leidschendam) wordt een cursus BLS-A (Basis EHBO) voor alle vrijwilligers van de club georganiseerd gedurende drie zaterdagen.
 • VZV (Velsen) zoekt nog steeds een wpc-voorzitter. De damesselectie werd onder handen genomen met een pole fitness training bij Body Skills in Beverwijk. Dat betekende veel verzuurde armen de volgende dag.
  VZV
 • In Hart van Holland een leuk interview met Gouwe- en oud-Oranje-speelster Mirjam Pet – Overdam onder de kop ‘De Gouwe bouwt af op een leuke manier’. In weekblad Regio Oss staat een interview met Arethusa-Heren 1-aanvoerder Bram van Breda. Kop: ‘Vertrouwen dat Arethusa de titel kan pakken’. In het A.D./Rijn en Gouwe een leuk interview met Widex GZC DONK-Heren 1-speler Fabian van Niekerk. In het Noord-Hollands Dagblad een leuk interview met good-old Nel Abcouwer (De Zaan).
 • SVH (Rotterdam) heeft de herenselectie uitgebreid met een aantal buitenlandse spelers. Doel is het eredivisieschap in het tweede gedeelte van de competitie veilig te stellen. De nieuwelingen zijn Petar Filipovic en David Jovanovic (beiden uit Servië) en de Hongaar Gergo Bernula. Half februari komt daar ook nog de Sloveen Rok Rensik bij. Hidde van der Wal stopt als Heren 1-speler. Hij wisselt van baan en kan daarom niet meer drie keer in de week trainen. In het SVH-bestuur neemt voorzitter Jelle van Sandt in juni afscheid. Hij zal worden opgevolgd door wpc-secretaris Peter Versluis. Van Sandt blijft nog wel actief in de sponsorcommissie. Menno Venema wordt opvolger van Peter Versluis als wpc-secretaris. Hans Spek wordt senioren-coördinator. Hij volgt de naar China vertrokken Michel van Leeuwen op. Tim van Gulik (ex-speler van ZVVS, ZPB H&L Productions en AZC Moscow en recentelijk gestopt bij AZC) wordt assistent-coach naast Marco Booij bij de Rotterdammers.
 • Bij de Grote Clubactie won De Gouwe (Waddinxveen) de clubtafel omdat het de leukste foto maakte bij de uitreiking van de cheques.
 • Swol 1894 (Zwolle) is op zoek naar foto’s, verhalen, anekdotes, etc. voor het lustrumboek ter ere van het 125-jarig jubileumboek van de club. Het 125-jarig jubileum wordt gevierd in het weekend van 21 – 22 september aanstaande. Heren 1-coach John Uittenhout stopt aan het eind van het seizoen.
 • Op vrijdag 7 juni houdt oud-ZPA (Almelo) een gezellige avond in de kantine van De Veene bij zwembad Het Sportpark. Thema van de avond is ‘blauw-wit’, de oude clubkleuren van de ZPA.
 • ZVVS (Vlaardingen/Schiedam) organiseerde op 20 februari het Vlaardings Schoolwaterpolokampioenschap. Er deden 12 teams mee met gezamenlijk 120 kinderen. Golden Girl Daniëlle de Bruijn reikte de prijzen uit . Er was ook een prijs voor het sportiefste team. De club organiseert op 22 maart een discoavond met muziek uit de 60-er, 70-er en 80-er jaren.
 • In 2012 werd er een reünie gehouden van het ‘oude’ Neptunus Waterlelie uit Zaandam. Sindsdien is er een groep, die jaarlijks bij elkaar komt. Dit jaar was dat tijdens een skiweekend in Altastenberg, in de buurt van Winterberg (Duitsland).
 • De Meeuwen (Diemen) had een succesvolle vriendjes- en vriendinnetjesdag, het zogenaamde Brulboeitoernooi. Maar liefst 55 kinderen kwamen ‘brulboeien’. Op 18 oktober viert de club haar 80-jarig jubileumfeest.
 • Rins Joustra en Annemieke Kliffen, waterpoloscheidsrechters namens De Zaan (Zaanstad) kregen van de KNZB de titel ‘Official van Verdienste’ vanwege hun fluitactiviteiten. De Zaan zoekt een tablet voor de jurytafel. De D-jeugd van de club werd gehuldigd door het Gemeentebestuur met de Zaanse Sportpenning vanwege hun Nederlands Kampioenschap in 2018.
 • Schuurman BZC (Borculo) ‘bouwde’ onder leiding van Marianne van Tuijl een nieuwe website.
 • Gerrit Jansen jr. (ENC vrijwilliger) werd op het Arnhems Sportgala gekozen tot Arnhem Supporter van het Jaar. Neptunus Arnhem, één van de peilers van ENC, is in diepe rouw vanwege het overlijden van erelid en ex-secretaresse Puck de Voogd.
 • SVH (Rotterdam) en Oranje-doelman Milan de Koff is genomineerd in zijn woonplaats Dordrecht als Sporter van het Jaar. Branko Mitrovic (coach van RTC Waterpolo Dordrecht) werd voorgedragen als coach.
 • Het Y (Amsterdam) hield op zaterdag 16 februari haar eerste Pub Quiz in de legendarische IJ-kelder. Dames 1 zorgde voor de organisatie.
 • VZC (Veenendaal)-Heren 1 heeft Robin Eugster terug gehaald als keeper. Na het vertrek van Jelto Spijker naar Widex GZC DONK (Gouda) had het team geen volwaardige keeper meer. De rentree van Eugster tegen ZV Haerlem leverde meteen een overwinning op.
 • Donderdag 9 en zaterdag 18 mei is de jubileumeditie van het Gouwe (Waddinxveen)-Bedrijfswaterpolotoernooi.
 • Op 25 februari wordt er bij De Veene (Almelo/Wierden) een open dames waterpolotraining plaats in zwembad Het Sportpark in Almelo.
 • ZPC Katwijk kreeg 3500 Euro van het Rabobank Wensenfonds. Veel leden van de Rabobank Katwijk stemden op ZPC Katwijk. De club had een succesvolle Ladies Bingo Night. De drankjes werden die avond ingeschonken door de mannenteams.
 • SG WZC (Zoetermeer) heeft een nieuwe site. De club heeft weer oud papieracties op 2/3 maar, 13/14 april, 25/26 mei, 6/7 juli en 31 augustus/1 september.
 • 5 februari jongstleden was de officiële ‘aftrap’ van het jubileumjaar (40 jaar) van De Aalscholver (Almere). De avond werd geopend met een waterpoloclinic.
 • De Dolfijn (Amsterdam) is in diepe rouw vanwege het overlijden van erelid de heer Geijssen. De heer Geijssen was in het verleden jarenlang voorzitter en onderscheidden met de zilveren speld van de KNZB voor zijn vele verdiensten. De club begon een basisopleiding ‘training geven’ met deelnemers uit de mannen-, dames- en A-jeugd-selecties. Tevens deden enkele ouders mee. Feraas Boukhoubza kreeg als grootse talent van de club de Herman Rademaker Trofee. De club kreeg tien ballen van sponsor Makelaar Bert.
 • De Zes uur van Nieuwkoop (organisatie De Plas, Nieuwkoop) is van oorsprong een zwemevent, maar het is opvallend hoeveel waterpoloteams dit keer hadden ingeschreven. Bijvoorbeeld ZPC Woerden heren 1, De Plas Heren 1, De Plas heren 4, een team onder de naam Waterpolovriendinnen, De Plas jongens B en Polo Power.
 • Amsterdam Waterproof (gay-waterpoloërs) doen in het weekend van 12 en 13 juli mee aan een Gay-toernooi in Rome. De club zoekt slaapplaatsen voor gastclubs, die meedoen aan het Koningsdag-toernooi in Amsterdam in de periode 25 – 28 april.
 • Zeester-Meerval (Uden) zoekt voor volgend seizoen extra scheidsrechters. De club heeft weer een paaseitjes-actie. Zeester-Meerval gaat voor het eerst samen met De Treffers (Rosmalen) en SWNZ (Schijndel) op zomerkamp.
 • Triton Weesp nam afscheid van wpc-voorzitter Melissa Costello. Tjebbe Bosma is voorlopig haar opvolger. In het Triton – clubhuis kan louter nog gepind worden. De nieuwe clubsecretaris is Jacqueline Seinen geworden.
 • De Bron (Stedebroec) zoekt een nieuwe secretaris als opvolger van Ingrid van der Does. Vrijdag 19 april organiseert de club weer haar jaarlijkse Geraniumactie in West-Friesland.
 • Jeroen Kuilman is de nieuwe trainer-coach van de Schuurman BZC (Borculo)-dames. Hij is opvolger van Arie Rijneveld, die onlangs in goed overleg afscheid nam van de club.
  Jeroen Kuilman BZC
 • De Vuursche (Baarn) is in diepe rouw. Club-icoon en Lid van Verdienste Rinus Ouderdorp is overleden. Ouderdorp was al jaren coach van Heren 3.
 • De VZ&PC (Vriezenveen)-jeugd (12 t/m 18 jaar) ging op 8 februari bowlen.
 • Op vrijdag 15 maart organiseert BZ&PC (Bodegraven) een wijnproeverij. De club had wel een hele aparte aankondiging van de belangrijke mannenwedstrijd tussen BZ&PC en JAWS Amsterdam. Ton Kloosterman, trainer-coach van dames 1, stopt aan het eind van het seizoen.
 • De VZV (Velsen)-Businessclub had 2 februari jongstleden een echte Hollandse Stamppot-avond. De club heeft er negen nieuwe scheidsrechters bij.
 • RTC Waterpolo Den Haag had een gezamenlijke training met RTC Handbal Den Haag.
 • Op 9 maart aanstaande heeft DWT (Haarlem) weer een Pub Quiz. Het wordt een latertje, want de eerste vraag wordt gesteld om 22.30 uur. Ivo Pabst komt de waterpolocommissie versterken.
 • Ron van der Wild, coach van AZC Moscow (Alphen aan de Rijn), werd op het Sportgala in Leiden gekozen tot Coach van het Jaar. Hij bleef daarbij ZVL-1886 (Leiden)-damescoach Jacob Spijker voor. ZVL jeugdteams (E-gemengd, de B-meisjes en A-jongens) werden gehuldigd omdat ze afgelopen jaar Nederlands Kampioen werden. De club is geheel rookvrij.
 • AquaNovio (Nijmegen) begint op 1 april met het 25-jarig jubileumfeest. Het openingsfeest, Tip Top with a touch of blue genaamd, is in De Waagh in Nijmegen. Technisch-coördinator Koen van Megen stopt er mee. Hij wordt opgevolgd door Dennis Lindeman en Mark Herberts.
 • De 14de Jeugdsponsoractie van supermarktketen Poiesz is begonnen. Vooral verenigingen in Noord-Nederland doen daar in de periode van 11 februari – 7 april aan mee.
 • Poseidon ’56 (Ridderkerk) doet mee aan ‘Zwemmen voor het Sophia Kinderziekenhuis’ op zaterdag 9 maart in Zwemcentrum Rotterdam.
 • Triton Putten kreeg van Welcom Bos een nieuwe computertablet voor de jurytafel.
  Triton Putten
 • Leden van Zwemclub Zeist nemen deel aan de cursus Effectief Coachen georganiseerd door de Gemeente Zeist. Laura Steenbeek (oud-Jong Oranje-keepster en tegenwoordig uitkomend voor het Franse Nice) gaf een keepersclinic aan de onder 11 en 13-jeugd van ZC Zeist.
 • OZV (Oudewater) heeft een nieuwe website.
 • De dameswedstrijd in de 1ste klasse tussen De Gouwe (Waddinxveen) en OZ&PC 1 (Oldenzaal) ging op 23 februari niet door: er was geen badwater beschikbaar…
 • Aquapoldro (Apeldoorn) zoekt een nieuwe wpc-secretaris vanaf medio juni. Op 24 april gaan Aquapoldro-leden het Boschbad schoonmaken. De schoonmakers starten met een Chinees Buffet.
 • Kempvis (Spijkenisse)-dames 1-coach Peter Verschoor stopt aan het eind van het seizoen.
 • ZPC Bolsward en Neptunia ’24 (Sneek) zoeken beide een penningmeester. Aqua ’68 (Assen) een secretaris. Middelsé een voorzitter plus een lid voor de sponsorcommissie.
 • De Snippen (Ouderkerk aan de IJssel) had 2 februari jongstleden een Pub Quiz. Tatjana Wit kreeg de titel Snip van het Jaar.
  De Snippen - Tatjana Wit
  Tatjana Wit / De Snippen
  De club zoekt een sponsorcoördinator, een wpc-secretaris en een webredacteur. Voorzitter Dick Schwegler stopt als voorzitter na de eerstkomende ALV. Willem Verburg, in het verleden scheidsrechter voor De Snippen, stopt als scheidsrechter. Verburg was 27 jaar lid van de spelregelpolitie. De laatste jaren floot hij voor Z&PC Alkemade (Roelofarendsveen), omdat zijn dochter Wilma daar speelde. Hij gaat nog wel door met het beoordelen van scheidsrechters. Alkemade heeft weer een clubblad/nieuwsbrief, Gepruttel genaamd. Het werd onder leiding van Riëlle Heemskerk weer opgestart.
 • De clubhuiscommissie van PSV (Eindhoven) zoekt een secretaris.
 • De Plons (Coevorden) heeft een nieuwe voorzitter: Luut Timmer. Hij volgt Bas Hazekamp op.
 • Waterpoloërs van het Zwolse CSE (Centre for Sports en Education), met daarbij veel jeugdleden van Het Ravijn (Nijverdal), trainden in de voorjaarsvakantie in Montenegro. Hier speelden ze onder andere tegen het Georgisch Zevental onder 17 jaar en tegen de jeugd van topclub Jadran Herciq Novi.
 • Moby Dick (Schoonebeek) heeft een nieuwe hoofdsponsor gevonden voor het Zandpol-toernooi, namelijk eSpecialisten, een bedrijf gespecialiseerd in Blockchain oplossingen uit het Overijsselse Hengelo. De nieuwe sponsor is de opvolger van Waterschap Vechtstromen. Dit jaar is er op het Zandpoltoernooi ook een beachwaterpolotoernooitje.
 • De Vennen (Dongen) organiseert op 17 mei een Pub Quiz. Hans Nieuwenburg, teammanager van de Nederlandse Oranje-mannen, gaf onlangs een clinic en een lezing voor dames 1.
 • Steenwijk ’34-Heren 1 werd genomineerd als sportploeg van de Gemeente Steenwijkerland.
 • SG NieMo (Nieuwerkerk aan den IJssel / Moordrecht) heeft twee nieuwe sponsors: Lifestyle Point Fitness en Salet Uitvaartzorg.
 • Hatto Heim (Hattem)-dames 1 hebben een uitleg gehad over het zelfsturend sportteam van Thijs van Noorden van Coniche Topvolleybal Zwolle.
 • ZV Westland probeert weer bakken violen en hanging baskets aan de man te brengen. De baten gaan naar de jeugd. De club zoekt een secretaris/notulist voor het bestuur.
 • LIVO (Lichtenvoorde) organiseert op zaterdag 16 maart een smokkeltocht voor de oudere jeugd.
 • Aqua ’68 (Assen) heeft een speciale video gemaakt om meer kans te maken voor de Publieksprijs van het Sportgala Drenthe.

  De club heeft ook een nieuwe activiteitencommissie, die uit zes dames bestaat. De club organiseerde op 14 februari (Valentijnsdag) en de dag erna een sponsorevent in zwembad De Bonte Wever.
 • Gelezen op de site van De Breuly (Zevenaar). Minipolo en pupillenwaterpolo wordt daar ‘De Leuk Leren Poloën Competitie’ genoemd.
 • AZ&PC (Amersfoort), De Robben (Hilversum) en Het Y (Amsterdam) rouwen om het overlijden van Albert Bikkel. Bij alle clubs was hij teammanager bij het eerste mannenteam. Hoewel hij een rasechte Amsterdammer was, had hij een Rotterdams motto als lijfspreuk: ‘Geen woorden maar daden’ of ‘Niet lullen maar poetsen’.
 • De Dokkelaers (Hilvarenbeek) organiseert van 6 tot en met 10 maart mede de Zwem4Daagse. Op vrijdag 8 maart is er een waterpoloclinic, op zondag 10 maart een drijf-in filmmiddag.
 • ZV Haerlem verbleef in de voorjaarsvakantie met de jeugd op trainingskamp in Barcelona.
 • BZC (Bergambacht) organiseerde op zaterdag 16 februari een Jeugdbingo. Met Poffertjes!
 • De Reuring (Langedijk) gaat op vrijdag 17 mei klaverjassen met koppels.
 • Aquamigos (Drunen/Den Bosch/Waalwijk eerde scheidsrechter Rob van Beers met de Kees Kevenaar Trofee. Het oud-lid van DEZV (Drunen) hanteert al 38 jaar de scheidsrechtersfluit en was in het verleden ook trainer-coach bij de dames en heren. Laura van Belle werd tot Lid van Verdienste benoemd.
 • Bij DOS (Varsseveld) was onlangs de mogelijkheid om te duiken met perslucht.
 • De Devel (Zwijndrecht) had afgelopen zaterdag 4 februari een Big American Party.
 • De VKC (Tubbergen/Ootmarsum)-dames kregen vooraf aan de wedstrijd tegen Swol 2 (Zwolle) een wedstrijdlunch aangeboden door sponsor Marcant in Tubbergen.
 • Op een voorlichtingsavond van de RWPS/RTC Midden-Nederland waren meer dan 50 mensen aanwezig.
 • ZPB H&L Productions (Barendrecht)-Heren 1 heeft zich versterkt met de Braziliaanse international Luiz Ricardo Gomes da Silva. “Hij is bij ons op proef”, zei coach Zoran Stanisic. “De bedoeling is dat hij in ieder geval tot het einde van het seizoen voor ons blijft spelen.” De club zoekt voor de thuiswedstrijden van Dames en Heren 1 een DJ om de wedstrijden muzikaal te begeleiden. Heren-1-speler Stephan de Ruiter was enkele weken uitgeschakeld vanwege een elleboog-operatie.
 • DWV (Doesburg) doet mee aan Sjors Sportief waarbij Doesburgse basisschoolkinderen kunnen ‘ruiken’ aan verschillende sporten. Bij DWV kunnen ze meedoen aan waterpolo en zwemmen.
 • ZCR (Den Haag) en Waterpolo Den Haag hebben er 10 nieuwe waterpolo 2-trainers bij.
  Waterpolo.nl
 • Oud-PFC (Velp)-voorzitter en Heren 3-speler Ronald ter Hoeven is dit jaar Prins Carnaval bij de Narrenkappen in Velp.
 • WS Twente (Hengelo)-lid Daniël Pepers (17 jaar) loopt een onderwijsstage in Gambia. Hij zamelde in Nederland, onder andere via het Hengelose ziekenhuis, leesbrillen in voor de kinderen met een beperkt zicht daar.
 • De Stichting ZwemGym, die in Rotterdam zwemlessen verzorgt voor kinderen en volwassenen met een handicap en/of beperking, verkeert in grote financiële nood. De club vreest nog voor de zomer te moeten stoppen met het aanbieden van de lessen onder begeleiding van professionele instructeurs.
 • Bij WSG DraGor (Drachten/Gorredijk) speelde de bijna 70-jarige Hans de Vries zijn laatste wedstrijd als keeper. Hij moet op doktersadvies stoppen.

  Zwembadnieuws
 • Het nieuwe zwembad in Velp zoekt een naam. Heb jij een idee?
 • Zwembad De Waterlinie (Culemborg) wordt waarschijnlijk overgenomen door een commerciële partij.
 • Zwembad De Schaeck (Twello) zit dicht in de periode 12 tot en met 28 april. In die periode worden de beweegbare bodem en het dak vernieuwd.
 • In de voorjaarsvakantie is er weer een cursus waterskiën in het Groenhovenbad in Gouda.
 • In het Leeghwaterbad (Purmerend) werd in de voorjaarsvakantie de tribune verbouwd.
 • Bij Albert Heijn in Rijssen kun je sparen voor een fikse korting van het zwemabonnement voor het buitenbad van zwembad Koerbelt tijdens het zomerseizoen.
 • Op zaterdagavond 6 april is er in zwembad De Kulk (Vlaardingen) een Splash Oudt 18+ Party met een megastormbaan en kampioen bommetje springen.
 • Personeel van zwembad De Windas (Bergschenhoek) gaat op 7/8 september 24 uur lopen/wandelen voor KWF Kankerbestrijding.
 • Het Twentebad (Hengelo) krijgt een nieuwe entree. Volgens de planning is deze verbouwing in oktober van dit jaar klaar.
Beeld:
Clubnieuws van Henk
LEES MEER OVER

Reacties

Lees ook

07 juli 2020
Polar Bears-speelster Iris Wolves zal komend seizoen de kleuren van de Spaanse topclub CE Mediterrani verdedigen. De 26-…
1,392
06 juli 2020
De dames van ZVL-1886 Tetteroo hebben zich voor komend seizoen versterkt met de 26-jarige Hongaarse speelster Fanny Vály…
1,217