Guus Wolswinkel naar ZPB H&L Productions

Clubnieuws
Guus Wolswinkel naar ZPB H&L Productions

Guus Wolswinkel speelt komend jaar bij ZPB H&L Productions en maakt daarmee de overstap van het Edese Polar Bears. Op zeventienjarige leeftijd ging Wolswinkel als jong talent over van PSV naar de Polar Bears en groeide daar uit tot een dragende speler. De Limburger, meervoudig Nederlands International, vertrok in 2018 naar het Spaanse CN Catalunya om ervaring op te doen op het allerhoogste niveau in Spanje om na twee seizoenen weer terug te keren naar Polar Bears.

De inmiddels 26-jarige Wolswinkel over zijn overstap: "Aan de gesprekken met de topsportcommissie en de nieuwe staf, Dick van Erkel en Gerben Driesprong, heb ik een enorm goed gevoel overgehouden. De visie, ambitie en richting die ze voor ogen hebben voor komend seizoen hebben mij enorm enthousiast gemaakt om deze overstap te maken en deze samen te gaan realiseren”

René Lagerburg en Koen Vogel namens ZPB H&L Productions. "Deze versterking past in de visie die we hebben: duurzaam de weg omhoog inzetten door de combinatie van ervaren spelers die zorgen voor prestaties maar ook hun ervaring en mentaliteit overbrengen op ons jeugdig talent om te groeien. De talentvolle lichtingen, de CJ1 staat bijvoorbeeld bovenaan in de Eredivisie competitie, willen wij met de komst van Guus verder stimuleren in hun ontwikkeling. Zijn kwaliteiten, mentaliteit en enorme ervaring in zowel Spanje als bij het Nederlands team maken hem daarom voor onze club de ideale versterking.”

1,955

Lees ook

Aankomend seizoen is Filip Kljajevic de nieuwe hoofdcoach van de herenselectie van Zwem -en Poloclub Het Ravijn. De voor…
International Lola Moolhuijzen komt volgend seizoen uit voor de Griekse topclub Vouliagmeni. Voor het 19-jarige toptalen…
1,264