Hendrik Jan Nijdam nieuwe hoofdtrainer heren SGHA

Clubnieuws
Hendrik Jan Nijdam nieuwe hoofdtrainer heren SGHA
25 april 2019
Hendrik Jan Nijdam nieuwe hoofdtrainer heren SGHA

Per 1 mei as. is Hendrik jan Nijdam de hoofdtrainer heren van SGHA Heerenveen-Joure. Hij volgt daarbij Sander Bathoorn op.

Nijdam was in het verleden oud keeper van HZ&PC heren 1 en heeft daarna zijn sporen verdiend in het noordelijke waterpolo als trainer van o.a. het WONN, Orca, Neptunia. Ook heeft hij al gedurende verschillende periodes als trainer van de jeugd, dames en heren bij HZ&PC en opvolger SGHA gewerkt.

De functie van hoofdtrainer heren bij SGHA is voor hem nieuw en Nijdam kijkt er naar uit om met de nieuwe TC en de hoofdtrainer van de dames en jeugd, Chris Visser, samen te werken. De doelstelling voor de heren is om komend jaar een goed seizoen te draaien in de landelijke Tweede Klasse en om op termijn weer terug te keren in de Eerste Klasse.

Met een goede mix van geroutineerde spelers met ruime Eerste Klasse-ervaring in combinatie met de aanstormende jeugd (o.a. Jong Oranje-speler 0-15 Hugo de Vrije uit Heerenveen) denkt Nijdam een mooi seizoen te kunnen draaien, waarbij verbinding binnen de vereniging en veel spelplezier voorop komt te staan.

De Tweede Klasse zal in het seizoen 2019-2020 weer Friese derby’s kennen, daar ook Orca Leeuwarden in die competitie actief is.

Persbericht SGHA

Beeld:
Facebook
LEES MEER OVER

Lees ook

06 augustus 2023
Goed nieuws vanuit Twente! Jan Mensink is aan de beterend hand. De trainer/coach van Het Ravijn heren 1 raakte begin jul…
2,427
01 augustus 2023
Mijn eerste kennismaking met Michael Tollenaar moet ergens in de zomer van 1982 zijn geweest. Ik was als 14-jarig talent…
5,156