International Debby Willemsz keert terug in Gouda

Clubnieuws
27 augustus 2018
International Debby Willemsz keert terug in Gouda

Debby Willemsz keert na twee seizoenen afwezigheid terug in Gouda. De 24-jarige afkomstig uit Spijkenisse komt over van het Spaanse CN Mataró.

Willemsz begon haar waterpolocarrière bij De Kempvis, waarna zij via ZPB H&L Productions de overstap maakte naar WIDEX GZC DONK. Hier groeide de keepster van Oranje door en bereikte daarmee een transfer naar topclub CN Mataró.

‘’Na een fantastisch avontuur in Barcelona, voelt het weer goed om terug te keren bij GZC DONK. Samen met Patrick van den Heuvel en veel bekende meiden ben ik er klaar voor om voor de prijzen te spelen’’. Aldus Willemsz die ondanks de fijne tijd uit kijkt naar haar leven in Nederland: ‘’Het is fijn om terug te zijn bij iedereen waar je een tijd van bent weggeweest’’.

Dat CN Mataró geen plek meer had voor de Nederlandse, bracht nieuwe kansen. Zo kan Willemsz haar studie mediavormgeving afronden, om zich vervolgens volledig te focussen op een plek in het Nederlands team richting de OS van 2020.

Met Willemsz heeft GZC DONK haar selectie rond voor het komende seizoen. Eerder dit seizoen kwamen Internationals Marloes Nijhuis en Laura van der Graaf al over.

Bron: Persbericht GZC DONK | Foto: Beeldboot/ Gertjan Kooij

 

Beeld:

Reacties

Lees ook

07 juli 2020
Polar Bears-speelster Iris Wolves zal komend seizoen de kleuren van de Spaanse topclub CE Mediterrani verdedigen. De 26-…
2,025
06 juli 2020
De dames van ZVL-1886 Tetteroo hebben zich voor komend seizoen versterkt met de 26-jarige Hongaarse speelster Fanny Vály…
1,326