International Debby Willemsz keert terug in Gouda

Clubnieuws
27 augustus 2018
International Debby Willemsz keert terug in Gouda

Debby Willemsz keert na twee seizoenen afwezigheid terug in Gouda. De 24-jarige afkomstig uit Spijkenisse komt over van het Spaanse CN Mataró.

Willemsz begon haar waterpolocarrière bij De Kempvis, waarna zij via ZPB H&L Productions de overstap maakte naar WIDEX GZC DONK. Hier groeide de keepster van Oranje door en bereikte daarmee een transfer naar topclub CN Mataró.

‘’Na een fantastisch avontuur in Barcelona, voelt het weer goed om terug te keren bij GZC DONK. Samen met Patrick van den Heuvel en veel bekende meiden ben ik er klaar voor om voor de prijzen te spelen’’. Aldus Willemsz die ondanks de fijne tijd uit kijkt naar haar leven in Nederland: ‘’Het is fijn om terug te zijn bij iedereen waar je een tijd van bent weggeweest’’.

Dat CN Mataró geen plek meer had voor de Nederlandse, bracht nieuwe kansen. Zo kan Willemsz haar studie mediavormgeving afronden, om zich vervolgens volledig te focussen op een plek in het Nederlands team richting de OS van 2020.

Met Willemsz heeft GZC DONK haar selectie rond voor het komende seizoen. Eerder dit seizoen kwamen Internationals Marloes Nijhuis en Laura van der Graaf al over.

Bron: Persbericht GZC DONK | Foto: Beeldboot/ Gertjan Kooij

 

Beeld:

Reacties

Lees ook

21 november 2021
ZVL-1886 Center sloot zondag de Euro League in Rome af met een 10-11 nederlaag tegen CE Mediterrani. “Het is een enorm w…
20 november 2021
De zaterdag is teleurstellend verlopen voor ZVL-1886 Center. Ferencvaros (13-7) en Lille (9-13) waren te sterk. Na deze…
1,105