Jan-Willem Slaghuis nieuwe hoofdtrainer heren SWOL1894

Clubnieuws
Jan-Willem Slaghuis nieuwe hoofdtrainer heren SWOL1894

Met ingang van het komende seizoen is Jan-Willem Slaghuis de nieuwe hoofdcoach voor de herenselectie van SWOL1894. Hij wordt hierbij ondersteund door Mieke van der Sloot.

Jan-Willem heeft een uitgebreide staat van dienst als Eredivisiespeler bij diverse topverenigingen in Nederland, Frankrijk en Duitsland. Hij wil deze ervaring graag inzetten om de herenselectie van SWOL1894 verder te brengen.

Oud-international Mieke van der Sloot heeft zowel als speelster maar ook als trainer-coach van de damesselectie van SWOL1894, al veel voor de club betekend. Na een jaartje afstand van de sport begon het toch wat te kriebelen en zal zij komend seizoen Jan-Willem ondersteunen.

Met de komst van Jan-Willem en Mieke heeft SWOL1894 twee absolute winnaars aan boord waarmee er een optimaal klimaat is geborgd voor topwaterpolo in Zwolle. Het afgelopen seizoen was met het bereiken van de finale van de ManMeer!-Cup voor zowel de heren als de dames de bevestiging dat topwaterpolo thuis hoort in Zwolle.

Bron: SWOL1894

Beeld:
Jan-Willem Slaghuis en Mieke van de Sloot
1,606

Lees ook

Beste waterpololiefhebbers,In de eerste divisie van de Nederlandse dames competitie speelt het jonge team van ZPC AMERSF…
Tijdens het Europees Kampioenschap waterpolo zaten de heren van ZV De Ham ZC zitten niet voor de tv. Ze waren afgelopen…