Keeper Ted Huijsmans naar ZV De Zaan

Clubnieuws
Keeper Ted Huijsmans naar ZV De Zaan
20 juni 2019
Keeper Ted Huijsmans naar ZV De Zaan

Doelman Ted Huijsmans is de tweede speler (na Andreas Miralis) die van AZC Alphen de overstapt maakt naar ZV De Zaan. De 21-jarige Huijsmans is in het zomerprogramma van de A-selectie van het Nederlands Team opgenomen en zal aankomend seizoen een belangrijke rol spelen binnen de keepersselectie van De Zaan.

Hoewel Huijsmans nog maar 21 jaar is, is hij al jaren actief op het hoogste Eredivisie niveau. Zijn komst naar De Zaan moet er dan ook voor zorgen dat er meer concurrentie komt binnen de huidige selectie van keepers, met als doel het algehele niveau naar een hoger plan te tillen.

Huijsmans is de derde speler die aankomend waterpoloseizoen de selectie komt versterken. Daarnaast sluiten ook Don Rempt en Tim Ketelaars, beiden spelers uit de jeugdopleiding van ZV de Zaan definitief aan bij de huidige selectie. Zij trainen daarnaast ook bij de Waterpoloacademy van Jong Oranje. De twee hebben zich met de Nederlandse waterpolojongens onder de 17 jaar onlangs gekwalificeerd voor het Europees Jeugd Kampioenschap later deze zomer.

Trainer Johan Aantjes: “Met de komst van Ted en de aansluiting van Don en Tim hebben we een jonge maar hele brede selectie waar we volop mee aan de slag gaan. Ik verwacht met deze basis de ontplooiing van de gehele selectie inclusief jeugdspelers zo te  kunnen versnellen.”

Bron: Persbericht ZV De Zaan

Beeld:
ZV de Zaan
LEES MEER OVER

Reacties

Lees ook

17 februari 2020
Ruud van der Horst maakt het seizoen af als coach van Polar Bears. De 28-jarige speler volgt Mike van Beek op, die het c…
1,744
20 november 2019
Op zondag 10 november is een prachtige actie gelanceerd voor Nijverdaller en ‘waterpolovriend’ Jan Willem Plasman.…