Andreas Miralis kiest voor ZV De Zaan

Eredivisie Heren
24 mei 2019
Andreas Miralis kiest voor ZV De Zaan

Andreas Miralis, de laatste vier seizoenen uitkomend voor AZC Alphen, kiest met ingang van het seizoen 2019-2020 voor ZV de Zaan. Miralis is na de komst van Mick van den Bree de tweede versterking voor ZV de Zaan voor het volgend seizoen.

Miralis (31) is een zeer ervaren speler. Hij speelde meer dan 150 interlands voor het nationale team van Griekenland en deed onder meer mee aan de Olympische Spelen in Londen in 2012. Afgelopen seizoen was Miralis topscorer in de Nederlandse competitie. Miralis over zijn keuze voor ZV de Zaan: “De club spreekt mij aan met haar beleid en duidelijke visie voor de toekomst.”

ZV de Zaan is blij met de komst van Andreas en denkt door de inbreng van zijn talent en ervaring dat de jonge selectie een volgende stap zal maken in haar ontwikkeling.

ZV de Zaan streeft er naar om met zowel haar eerste Dames- als Herenteam langdurig in de top van de Nederlandse waterpolocompetitie te spelen en daar elk seizoen voor de hoogst mogelijke posities op de ranglijst te gaan. De intentie van ZV de Zaan is om dit doel te bereiken met zoveel mogelijk spelers die de eigen jeugdopleiding, in combinatie met het RTC NH en (jong) Oranje, hebben doorlopen en alleen spelers aan te trekken die de ontplooiing van de gehele selectie (eerste, tweede en jeugd) kunnen versnellen.

Bron: Persbericht ZV de Zaan

Beeld:
Beeldboot | Gertjan Kooij
LEES MEER OVER

Reacties

Lees ook

22 juni 2019
Maurice Dentro maakt de overstap van ZPB H&L Productions naar Widex GZC Donk. De 22-jarige allrounder is de vierde a…
1,120
04 juni 2019
Widex GZC Donk heeft zich opnieuw versterkt met twee topspelers. Na de op het oude nest teruggekeerde Kjeld Veenhuis ver…
2,128