Kroaat versterkt herenselectie ZV De Zaan

Clubnieuws
04 september 2018
Kroaat versterkt herenselectie ZV De Zaan

De waterpolo herenselectie van eredivisionist ZV De Zaan wordt dit jaar versterkt met de Kroatische Zvonimir AnđelićDe 24-jarige speler is een ervaren waterpoloër die niet alleen in nationale jeugdselecties speelde, maar ook in de eerste teams van diverse Kroatische topteams. 

Trainer Johan Aantjes is blij met de komst van Anđelić: “Kroatië is een sterk waterpololand. Om in de nationale selectie te komen, moet je heel wat in je mars hebben. Het is een enthousiaste jonge speler die ook qua karakter goed past bij de rest van de groep. We zijn allemaal enthousiast over zijn komst en zien er naar uit met hem samen te werken. Het is een sterke aanvulling op onze selectie.” 

Anđelić zal naast het uitbouwen van zijn waterpolocarrière aan de slag gaan bij fysio- manueeltherapeut Jordi van Zelst. Van Zelst is geen onbekende in de Zaanstreek. Hij begeleidt onder meer diverse Zaanse topsporters en is voor aankomende seizoen aangetrokken voor de medische begeleiding van de herenselectie van De Zaan.

Bron: Persbericht ZV De Zaan

Beeld:

Reacties

Lees ook

21 november 2021
ZVL-1886 Center sloot zondag de Euro League in Rome af met een 10-11 nederlaag tegen CE Mediterrani. “Het is een enorm w…
20 november 2021
De zaterdag is teleurstellend verlopen voor ZVL-1886 Center. Ferencvaros (13-7) en Lille (9-13) waren te sterk. Na deze…
1,105