Leuke waterpoloanekdotes? Plaats en lees ze op Waterpoloanekdotes.nl

Clubnieuws
Waterpolo anekdotes-logo
05 maart 2021
Leuke waterpoloanekdotes? Plaats en lees ze op Waterpoloanekdotes.nl

Waterpolo is een sport omgeven door verhalen. Dat heeft een aantal enthousiastelingen ertoe gezet een platform op te zetten om die verhalen een plek te geven. Die plek is www.waterpoloanekdotes.nl.  

 

“Het is een website van en voor waterpoloërs. Het is voor iedereen die mooie dingen meemaakt met waterpolo. Dat kunnen recente belevenissen zijn, maar ook anekdotes uit het verleden”, licht redacteur Kees Rutgers. “Het is een beetje de digitale barpraat. In het clubhuis worden vaak de mooiste ‘oude koeien uit de oude sloot’ gehaald. Het is leuk om die op deze manier met elkaar te delen.”

 

De nieuwe ‘Clubnieuws van Henk’

“Voor het actuele nieuws en topsport is Waterpolo.nl. Voor uitgebreide interviews en achtergrondverhalen is ManMeer! Deze site is voor alles wat daar tussenin valt. De waterpolo-community is enorm groot en hecht en we maken allemaal leuke belevenissen mee die het delen waard zijn. Daarvoor biedt deze site een plek. Zie het als de nieuwe Clubnieuws van Henk”, refereert Rutgers aan de rubriek die Henk van der Sluis jaren had met ‘klein clubnieuws’ op Waterpolo.nl en in ManMeer!

 

Zelf indienen

Op Waterpoloanekdotes.nl is het de bedoeling dat iedereen zelf z’n anekdotes schrijft en indient. “Het liefst met een passende en rechtenvrije foto erbij! Dat kan allemaal eenvoudig via de site onder de button ‘Inzending’. Een klein clubje redactieleden zet de anekdote, mits geschikt, ‘live’. Inmiddels staan er al zo’n twintig anekdotes op die het lezen meer dan waard zijn. Doen jullie mee?” roept Rutgers de waterpologemeenschap toe.  

Beeld:
Waterpoloanekdotes.nl

Reacties

Lees ook

20 oktober 2021
In waterpolomagazine ManMeer! plaatsen we regelmatig een portret van een krasse knar; een echte veteraan die nog steeds…
03 oktober 2021
Bij winst op het nog puntloze ASC Duisburg was UZSC geplaatst voor de volgende ronde. Het werd echter een ruime nederlaa…
1,301