In memoriam: Egbert de Groot

Clubnieuws
23 augustus 2019
In memoriam: Egbert de Groot

Vandaag bereikte ons het verdrietige bericht dat Egbert de Groot na een ziekbed van enkele weken in de nacht van woensdag 21 augustus naar donderdag 22 augustus in het bijzijn van zijn gezin en familie is overleden. Egbert was zeer actief in de Nederlandse waterpolowereld en met name in het zuiden zeer geliefd. Zie ook de site van WOC Zuid. Lees hier.

Van zijn club Zeester-Meerval ontvingen wij onderstaand In Memoriam:

 

Onze Egbert. Dat mogen we rustig stellen. 

De club was van hem en hij was van ons.

Hij was de man, die stond aan de basis van onze afdeling waterpolo, zoals die nu draait. 

Zijn enthousiasme, zijn inzet, zijn overgave, zijn vriendelijkheid m.n. naar de allerjongsten van het polo, gaven de afdeling vleugels.

Van enkele teams groeiden we in een paar jaar tijd naar 10 teams in het vorig seizoen met een geweldig resultaat van 6 kampioensteams.

Egbert kon met trots terugkijken op zijn (levens)werk!!!

 

We verliezen in hem een grote sterke kracht en stimulator binnen het waterpolo in het algemeen (kring, bond) maar met onze vereniging Zeester-Meerval in het bijzonder.

We gaan hem erg missen.

 

Egbert, bedankt.

 

We wensen Doret, Pim en Pleun en verdere familie heel veel sterkte toe om dit zware verlies samen te kunnen dragen.

Zeester-Meerval

 

Beeld:
7,253

Reacties

Lees ook

21 november 2021
ZVL-1886 Center sloot zondag de Euro League in Rome af met een 10-11 nederlaag tegen CE Mediterrani. “Het is een enorm w…
20 november 2021
De zaterdag is teleurstellend verlopen voor ZVL-1886 Center. Ferencvaros (13-7) en Lille (9-13) waren te sterk. Na deze…
1,105