Nieuw begeleidingsteam HBW Dames

Clubnieuws
13 mei 2019
Nieuw begeleidingsteam HBW Dames

Voor het nieuwe seizoen heeft HBW (startgemeenschap van HZC de Robben en BZC Brandenburg) een nieuwe trainer gepresenteerd aan de damesselectie. Na twee jaar Martin vd Burg waarin het team weer terug is in de een na hoogste klasse heeft Martin aangegeven het stokje over te willen dragen. Trainer voor het komende jaar wordt Mike Havekotte. Na een aantal jaren als jeugdtrainer te hebben gefunctioneerd, maakt hij nu de stap naar Dames 1. Mike zal daarbij ondersteund worden door Jan Vervat en Robert Havekotte. Jan en Robert zullen ook Mike vervangen wanneer hij door zijn eigen sportactiviteiten niet bij een training of wedstrijd aanwezig kan zijn.
 
Mike: “Ik vind het leuk om met deze groep dames aan de competitie te gaan beginnen. De meeste ken ik al lang en zij mij ook. We weten wat we aan elkaar hebben. Ik ben blij met de ondersteuning en ervaring van Jan en Robert gedurende het komende seizoen. Onze doelstelling? Naast leuk en snel waterpolo te spelen verwacht ik dat we bovenin mee spelen en dat we het ver schoppen in de ManMeer!-Cup”.
 
Inmiddels heeft Mike de eerste trainingen al verzorgd en zijn de dames enthousiast. De Robben en Brandenburg zijn beide verenigingen waar jeugd de kans krijgt zich te ontwikkelen. In dat beeld past het ook om zo’n jonge trainer voor de groep te zetten.

 

Persbericht HBW

Beeld:
Eigen foto
LEES MEER OVER

Reacties

Lees ook

30 mei 2020
Petar Ivosevic zal komend seizoen de herenselectie van SVH onder zijn hoede nemen. De 32-jarige Serviër, woonachtig in D…
28 mei 2020
Wederom presenteert Waterpolo Den Haag een nieuwe naam bij de club. Na de eerdere komst van trainer Anton Heiden en…
2,086