Overlijdensbericht

Clubnieuws
04 oktober 2019
Overlijdensbericht

Wim Siewers, Lid van Verdienste bij Z&PV IJsselmeer, is op 24 september jl. op 74-jarige leeftijd plotseling overleden, enkele dagen nadat hij getroffen werd door een hartaanval. Wim was sinds 1979 lid van IJsselmeer en heeft heel veel voor de club betekend, in het bijzonder voor het waterpolo en het familiezwemmen.

Wim was ondanks zijn senioren leeftijd nog altijd heel erg fit, technisch briljant en daarmee zelfs voor veel jongere waterpoloërs nog altijd een hele lastige tegenstander. Ook afgelopen zomer was Wim weer veel te zien in de Sijsjesberg waar hij samen met zijn, inmiddels veelal gepensioneerde, waterpolovrienden wekelijks nog meerdere keren een balletje gooide. In 2006 werd Wim bovendien uitgeroepen tot Lid van Verdienste, hetgeen hij te danken heeft aan zijn onuitputtelijke inzet voor het waterpolo, ooit begonnen als trainer bij zijn eigen zoons.

Ook nadat zijn zoons Mark en Peter het waterpolo op het hoogste niveau elders gingen voortzetten, bleef Wim de club als lid en vrijwilliger meer dan trouw. Zijn loyaliteit, sympathie en kennis van zaken maakten Wim voor IJsselmeer een onmisbare kracht.

Wij wensen familie en de vele vrienden van Wim sterkte bij dit grote verlies. 

Beeld:

Reacties

Lees ook

20 november 2019
Op zondag 10 november is een prachtige actie gelanceerd voor Nijverdaller en ‘waterpolovriend’ Jan Willem Plasman.…
23 augustus 2019
Vandaag bereikte ons het verdrietige bericht dat Egbert de Groot na een ziekbed van enkele weken in de nacht van wo…
6,950