Promoverend JAWS Amsterdam met Tim van der Meer naar eerste klasse

Clubnieuws
23 juni 2020
Promoverend JAWS Amsterdam met Tim van der Meer naar eerste klasse

JAWS Amsterdam maakt zich op voor hun debuutseizoen in de op één na hoogste klasse binnen Nederland en doet dat met een aantal nieuwe namen. Zo verhuist Tim van der Meer naar de hoofdstad. Na elf seizoenen eredivisie bij ZVL-1886 neemt hij afscheid van de Leidse club. Ook de Fransman Marc Mineo is nieuw bij de Amsterdammers, hij komt over van het Franse Nice en Wouter Beek maakt de overstap van SVH. 

Van der Meer boekte vooral als coach succes met ZVL, zo won hij met de dames van ZVL de Nederlandse beker, de Supercup en werd hij in 2015/2016 met zijn ploeg kampioen van Nederland. Dat kan dit seizoen wel eens nuttig blijken: JAWS heeft net als de voorgaande seizoenen geen coach langs de badrand staan. Maar waarom verruilt Tim van der Meer Leiden voor Amsterdam? “JAWS is een hecht team met een fantastische teamcultuur, waarin humor en hard werken hand in hand gaan. Echt uniek in zijn soort.”

De studentenvereniging klom in de afgelopen zes seizoenen op van de 3de klasse district naar de 1ste klasse bond. Afgelopen twee seizoenen werd het team al versterkt met oud-eredivisiespelers Menno Dalmijn en Loek Foster. 

Bron: Persbericht JAWS Amsterdam

Beeld:
JAWS Amsterdam
LEES MEER OVER
1,517

Reacties

Lees ook

07 juli 2020
Polar Bears-speelster Iris Wolves zal komend seizoen de kleuren van de Spaanse topclub CE Mediterrani verdedigen. De 26-…
06 juli 2020
De dames van ZVL-1886 Tetteroo hebben zich voor komend seizoen versterkt met de 26-jarige Hongaarse speelster Fanny Vály…
1,145