Promoverend JAWS Amsterdam met Tim van der Meer naar eerste klasse

Clubnieuws
23 juni 2020
Promoverend JAWS Amsterdam met Tim van der Meer naar eerste klasse

JAWS Amsterdam maakt zich op voor hun debuutseizoen in de op één na hoogste klasse binnen Nederland en doet dat met een aantal nieuwe namen. Zo verhuist Tim van der Meer naar de hoofdstad. Na elf seizoenen eredivisie bij ZVL-1886 neemt hij afscheid van de Leidse club. Ook de Fransman Marc Mineo is nieuw bij de Amsterdammers, hij komt over van het Franse Nice en Wouter Beek maakt de overstap van SVH. 

Van der Meer boekte vooral als coach succes met ZVL, zo won hij met de dames van ZVL de Nederlandse beker, de Supercup en werd hij in 2015/2016 met zijn ploeg kampioen van Nederland. Dat kan dit seizoen wel eens nuttig blijken: JAWS heeft net als de voorgaande seizoenen geen coach langs de badrand staan. Maar waarom verruilt Tim van der Meer Leiden voor Amsterdam? “JAWS is een hecht team met een fantastische teamcultuur, waarin humor en hard werken hand in hand gaan. Echt uniek in zijn soort.”

De studentenvereniging klom in de afgelopen zes seizoenen op van de 3de klasse district naar de 1ste klasse bond. Afgelopen twee seizoenen werd het team al versterkt met oud-eredivisiespelers Menno Dalmijn en Loek Foster. 

Bron: Persbericht JAWS Amsterdam

Beeld:
JAWS Amsterdam
LEES MEER OVER
2,370

Lees ook

17 mei 2023
Op zaterdag 23 september 2023 organiseert een groep van oud DZV-leden een reünie ter gelegenheid van het feit dat het da…
16 april 2023
Het hing al even in de lucht, maar na zaterdag is het zeker: MNC Dordrecht is kampioen geworden in de Eerste Divisie en…
2,337