Ton Pouw nieuwe trainer ZPC Watervlo

Clubnieuws
15 juni 2020
Ton Pouw nieuwe trainer ZPC Watervlo

Ton Pouw wordt met ingang van seizoen 2020-2021 de nieuwe hoofdtrainer en coach van de heren van ZPC Watervlo. Hij volgt Remco Kamer op die zelf weer gaat spelen. Met Pouw hoopt de club de stap te zetten naar de eerste klasse bond. 

 

Pouw heeft als trainer en coach jarenlang ervaring op het hoogste niveau. De afgelopen jaren trainde hij Brandenburg, daarvoor onder andere UZSC, De Zaan en BZ&PC. Hij geeft aan dat ZPC Watervlo een enorme kans biedt om met talentvolle jongens een volgende stap te zetten. ZPC Watervlo, die afgelopen april haar 50-jarig jubileum vierde ziet Pouw als kers op de taart. 

 

Pouw: “Ik heb veel zin om bij ZPC Watervlo aan de slag te gaan. Watervlo is een mooie grote vereniging met een groot familiair karakter. De visie, de doelstellingen en de ambities spreken mij enorm aan. Ik kijk uit naar de start van het seizoen om deze uitdaging met beide handen beet te pakken.”

 

Bron: Persbericht ZPC Watervlo

 

Beeld:
Ton Pouw (links) en Remco Kamer
LEES MEER OVER
1,577

Reacties

Lees ook

03 september 2020
Schuurman BZC heeft zijn selectie verder versterkt met twee nieuwe namen. Christopher Vang en doelman Stanislav Raykov k…
2,326
18 augustus 2020
Midvoor Bilal Gbadamassi keert komend seizoen weer terug naar Nederland en zal uitkomen voor zijn oude club Schuurm…
1,815