UZSC Masters opmaat naar NK?

Clubnieuws
23 januari 2019
UZSC Masters opmaat naar NK?

Op zondag 20 januari 2019 werd in zwembad de Krommerijn in Utrecht de 28e versie van de UZSC Masters gehouden, voorheen het VSOB / OPI toernooi. Op deze zonnige dag stonden 14 waterpoloteams klaar om te strijden voor de prijzen. De meeste teams waren vaste bezoekers, maar ieder jaar zijn er weer nieuwkomers. Zoals team ‘Oud Jong Oranje’ (lichting 70-71). Zij werden ook direct de beste in de 35+ poule.

In de 50+ poule liet DZV iedereen achter zich en in de 50++ poule werden de Robben Montréal masters nummer 1 (na een bepaalde leeftijd wordt het exacte getal minder interessant). In het UZSC-clubhuis werd daarna samen met alle vrijwilligers (scheidsrechters, jury en EHBO) nog lang nagenoten van de mooie prestaties… op naar versie 29!

Klik hier voor een fotoreportage van Beeldboot / Gertjan Kooij.

(Bron: organisatie toernooi)

N.B. De KNZB onderzoekt met een werkgroep, onder leiding van oud-competitieleider Nico Borst, de (on)mogelijkheden van een NK Masters in de toekomst.

Beeld:
Beeldboot (Gertjan Kooij)
1,062

Reacties

Lees ook

16 februari 2019
Aan het einde van het seizoen stopt Sander Bathoorn als hoofdtrainer van SGHA Heren 1. Hij heeft dan in de afgelopen vij…
14 februari 2019
80-ste Clubnieuws Henk van der Sluis houdt alle clubbladen, -websites en -nieuwsbrieven in de gaten. In ManMeer!-Magazi…