International Jesse Nispeling naar SVH

Eredivisie Heren, Clubnieuws
Archief | Beeldboot/ Gertjan Kooij.
International Jesse Nispeling naar SVH

SVH heeft zich voor komend seizoen weten te versterken met Jesse Nispeling. Na vier professionele waterpolojaren in het buitenland, hoopt Nispeling volgend seizoen bij te dragen aan de ambities om de opwaartse lijn in Rotterdam door te trekken. 

Jesse over zijn overstap naar SVH: "Ik heb mij de afgelopen vier jaar in het buitenland goed kunnen ontwikkelen als speler. Maar de drang om maatschappelijk bezig te zijn werd steeds groter. Het voelt daarom goed om nu weer terug te keren naar Nederland. Het plan en de Rotterdamse ambities sluiten het beste aan bij die van mij, vandaar mijn keuze voor SVH. Ik kijk er enorm naar uit met mijn ervaringen van de afgelopen jaren een toegevoegde waarde te kunnen zijn voor SVH, en daarnaast zal het seizoen voor mij natuurlijk ook in het teken staan van het OKT met het Nederlands team."

De 24-jarige Nispeling begon zijn waterpolocarrière bij De Devel uit Zwijndrecht en maakte in de jeugd de overstap naar buurman MNC Dordrecht. Met de Dordtenaren speelde hij vanaf 2011 in de Eredivisie, waarna hij in Nederland nog een jaar voor Polar Bears uitkwam. De afgelopen vier jaar speelde Nispeling in Spanje en Frankrijk. Afgelopen januari nam hij deel aan het EK in Budapest.

Bron: Persbericht SVH

Beeld:
Archief | Beeldboot/ Gertjan Kooij.
LEES MEER OVER
2,188

Lees ook

Thijmen Karel is de nieuwste aanwinst voor ZPC Amersfoort. De 20-jarige speler komt over van Het Ravijn.Karel begon op z…
1,544
Aankomend seizoen is Filip Kljajevic de nieuwe hoofdcoach van de herenselectie van Zwem -en Poloclub Het Ravijn. De voor…