Nieuwe versterkingen voor mannenploeg Waterpolo Den Haag

Eredivisie Heren, Clubnieuws
Sportshoots.nl
28 mei 2020
Nieuwe versterkingen voor mannenploeg Waterpolo Den Haag

Wederom presenteert Waterpolo Den Haag nieuwe namen bij de club. Na de eerdere komst van trainer Anton Heiden en keepster Larissa Kuijpers bij de eerste damesploeg, is nu ook de herenploeg aan de beurt. Jeugdinternational en doelman Joris Geurts maakt de overstap van MNC Dordrecht naar de Haagse ploeg.

Geurts groeide op in Dordrecht en maakte de afgelopen tijd maakte hij deel uit van de Waterpolo Academie in Eindhoven. Coach van Waterpolo Den Haag, Mark Engelen, is blij met de komst van Geurts. "De basis van ons team blijft intact, maar met de komst van Joris zal onze selectie in de breedte sterker worden en aan kwaliteit winnen."  Ook Darko Jovanovic en Jeroen Willemsen zijn overgekomen. 

De in Den Haag woonachtige Jovanovic (20), komt na vier jaar weer terug bij Waterpolo Den Haag. Na een seizoen ZVL, twee jaar in het opleidingsteam van VK Partizan Belgrado en een jaar bij SVH, is Jovanovic blij weer terug te zijn op het oude nest; “Het voelt als thuiskomen, ik heb er veel zin in om in deze fanatieke groep in de Eredivisie te gaan spelen”.

Jeroen Willemsen (19), heeft alle selecties als jeugdinternational doorlopen. Maar de keuze om de studie enige tijd voorrang te geven, betekende iets minder trainingstijd. De keuze om er weer vol voor te gaan was niet moeilijk nadat Waterpolo Den Haag, een plaats vrij had binnen de selectie.

Bron: Persbericht Waterpolo Den Haag

Beeld:
Sportshoots.nl
LEES MEER OVER
2,455

Reacties

Lees ook

14 juli 2021
Zeno Reuten (58) wordt per 1 augustus 2021 de nieuwe trainer-coach van de herenselectie van Het Ravijn. Hij volgt Ron Lo…
08 juli 2021
Tim van Gulik is de nieuwe hoofdcoach van AZC Alphen waterpolo. Geen onbekende voor de Alphenaren, immers de boomlange V…
1,118