UZSC trekt Australiër Jordan Kremers-Taylor aan  

Eredivisie Heren, Clubnieuws
30 april 2022
UZSC trekt Australiër Jordan Kremers-Taylor aan  

UZSC heeft zich voor komend seizoen versterkt met de Australische international Jordan Kremers-Taylor. De 27-jarige Kremers-Taylor kwam in het seizoen 2017-2018 uit voor CN Marseille en keerde daarna terug naar Australië. Sinds dit jaar maakt hij weer deel uit van de Australische selectie, die zich voorbereidt op de Olympische Spelen in Parijs. In aanloop daarnaartoe adviseerde de Australische bondscoach hem weer in Europa te gaan spelen.

Kremers-Taylor had aanbiedingen uit Montenegro en Servië, maar koos uiteindelijk voor UZSC vanwege zijn Nederlandse roots. Bij UZSC wordt hij herenigd met Benjamin Hoepelman met wie hij in Marseille ook samenspeelde.

UZSC-voorzitter Andy Hoepelman: "UZSC is blij met de komst van Jordan en zijn keuze voor onze vereniging. Als linkshandige speler versterkt hij ons team. We wensen hem veel succes."

Bron: UZSC

Beeld:
Jordan Kremers-Taylor
LEES MEER OVER
1,486

Lees ook

25 mei 2023
Lars ten Broek speelt vanaf komend seizoen voor OSC Boedapest, de nummer 2 van Hongarije. De 19-jarige topscorer van Pol…
1,434
25 mei 2023
Justin Spaans en Koen de Weerd zijn de nieuwe hoofdcoaches bij De Ham. Spaans neemt de heren onder z’n hoede, De Weerd d…