UZSC trekt Australiër Jordan Kremers-Taylor aan  

Eredivisie Heren, Clubnieuws
30 april 2022
UZSC trekt Australiër Jordan Kremers-Taylor aan  

UZSC heeft zich voor komend seizoen versterkt met de Australische international Jordan Kremers-Taylor. De 27-jarige Kremers-Taylor kwam in het seizoen 2017-2018 uit voor CN Marseille en keerde daarna terug naar Australië. Sinds dit jaar maakt hij weer deel uit van de Australische selectie, die zich voorbereidt op de Olympische Spelen in Parijs. In aanloop daarnaartoe adviseerde de Australische bondscoach hem weer in Europa te gaan spelen.

Kremers-Taylor had aanbiedingen uit Montenegro en Servië, maar koos uiteindelijk voor UZSC vanwege zijn Nederlandse roots. Bij UZSC wordt hij herenigd met Benjamin Hoepelman met wie hij in Marseille ook samenspeelde.

UZSC-voorzitter Andy Hoepelman: "UZSC is blij met de komst van Jordan en zijn keuze voor onze vereniging. Als linkshandige speler versterkt hij ons team. We wensen hem veel succes."

Bron: UZSC

Beeld:
Jordan Kremers-Taylor
LEES MEER OVER
1,446

Lees ook

25 november 2022
Een unieke situatie: NOC*NSF, VSG, het ministerie van VWS en vijf teamsporten, namelijk handbal, hockey, korfbal, volley…
20 november 2022
In de Eredivisie Heren staat AZC na de relatief eenvoudige zege op De Linge/PCG nog altijd fier aan kop. Bij de dames is…
1,483