Zeno Reuten keert terug naar Schuurman BZC

Eredivisie Heren, Clubnieuws
Archief | Beeldboot/ Gertjan Kooij.
Zeno Reuten keert terug naar Schuurman BZC

Zeno Reuten keert na zes jaar afwezigheid, komend seizoen terug naar de Achterhoekse Eredivisie waterpoloformatie Schuurman BZC.

Reuten, eerder al actief in de periode 2009-2014, zal komend seizoen de herenselectie van Schuurman BZC onder zijn hoede nemen. Reuten is een bekende van de club en heeft in zijn eerdere periode grote successen behaald met de heren van BZC. Onder zijn leiding heeft Schuurman BZC vier landskampioenschappen weten te veroveren en daarnaast nog eenmaal de beker mee naar Borculo mogen nemen.

Klaas Zwaan, topsportcommissie Schuurman BZC, is zeer verheugd met de terugkeer van Zeno. Met Zeno wordt een zeer ervaren trainer/coach binnengehaald die teams en individuele spelers beter kan maken . De waterpolovisie van Zeno past in de lijn van de club en de stappen die de afgelopen jaren zijn gezet. Zijn kennis en ervaring kunnen deze lijn verder doortrekken en tevens kan Zeno een mooie verbinding maken met de jeugdopleiding die ook sterk in ontwikkeling is.

Bron: Persbericht Schuurman BZC

Beeld:
Archief | Beeldboot/ Gertjan Kooij.
2,002

Lees ook

Thijmen Karel is de nieuwste aanwinst voor ZPC Amersfoort. De 20-jarige speler komt over van Het Ravijn.Karel begon op z…
1,544
Aankomend seizoen is Filip Kljajevic de nieuwe hoofdcoach van de herenselectie van Zwem -en Poloclub Het Ravijn. De voor…