Zeno Reuten keert terug naar Schuurman BZC

Eredivisie Heren, Clubnieuws
Archief | Beeldboot/ Gertjan Kooij.
18 mei 2020
Zeno Reuten keert terug naar Schuurman BZC

Zeno Reuten keert na zes jaar afwezigheid, komend seizoen terug naar de Achterhoekse Eredivisie waterpoloformatie Schuurman BZC.

Reuten, eerder al actief in de periode 2009-2014, zal komend seizoen de herenselectie van Schuurman BZC onder zijn hoede nemen. Reuten is een bekende van de club en heeft in zijn eerdere periode grote successen behaald met de heren van BZC. Onder zijn leiding heeft Schuurman BZC vier landskampioenschappen weten te veroveren en daarnaast nog eenmaal de beker mee naar Borculo mogen nemen.

Klaas Zwaan, topsportcommissie Schuurman BZC, is zeer verheugd met de terugkeer van Zeno. Met Zeno wordt een zeer ervaren trainer/coach binnengehaald die teams en individuele spelers beter kan maken . De waterpolovisie van Zeno past in de lijn van de club en de stappen die de afgelopen jaren zijn gezet. Zijn kennis en ervaring kunnen deze lijn verder doortrekken en tevens kan Zeno een mooie verbinding maken met de jeugdopleiding die ook sterk in ontwikkeling is.

Bron: Persbericht Schuurman BZC

Beeld:
Archief | Beeldboot/ Gertjan Kooij.
1,724

Reacties

Lees ook

30 mei 2020
Petar Ivosevic zal komend seizoen de herenselectie van SVH onder zijn hoede nemen. De 32-jarige Serviër, woonachtig in D…
28 mei 2020
Wederom presenteert Waterpolo Den Haag een nieuwe naam bij de club. Na de eerdere komst van trainer Anton Heiden en…
2,034